Sagene Avis

Stjerner i striper med eget brød

Idrettsforeningen tjener to kroner per solgte brød, pengene skal brukes på gratis idrettsskoler til barn. Foto: SAGENE IF

– Vi skal bruke brødinntektene på gratis idrettsskoler. Brød er i vår gate - ikke noe fancy og snobbete, men veldig godt og sunt, sier daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2018 kl 08:46

SAGENE: Sagene IF-brød skal selges gjennom Meny, i Bjølsenhallen. For hvert solgte brød, mottar idrettsforeningen to kroner.

Vibeke Thiblin, daglig leder i Sagene IF. Foto: PRIVAT

Gratis idrettsskoler

– Det er veldig kult å se logoen vår på brødet. Meny kontaktet oss, om sponsorbrød. Vi skal bruke pengene på våre gratis idrettsskoler for barn. Brød er også helt i vår gate, ikke noe fancy og snobbete, men veldig godt og sunt, forteller daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin, fra påskeferie på fjellet, til lokalavisa.

LES OGSÅ: Tar du utfordringen? Her er Kristins påskenøtter

Spente

Faktisk er brødet så godt, at da Vibeke skulle ordne et bilde med Sagene IF-brød, så var brødet spist opp allerede.


– Ha, ha. Ja det var det, men vi fikk gjester fra Oslo som kjøpte med mer Sagene IF-brød. Nå blir det spennende å se fremover, hvor mange brød som selges i Meny, sier Thiblin.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...