Sagene Avis

Tatoverer seg for de kreftsyke barna

KROPPSKUNST MOT BARNEKREFT: Denne aksjonsdagen har totalt samlet inn nesten 3 millioner kroner til Barnekreftforeningen. Foto: Memento Tattoo

Lørdag 16. februar kan du støtte en god sak samtidig som du får et fint og evigvarende motiv på kroppen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.02.2019 kl 20:16

SAGENE: For syvende år på rad samler tatoveringsstudioer over hele landet inn penger til Barnekreftforeningen gjennom sin innsamlingsaksjon «Kroppskunst mot barnekreft».

Lørdag 16. februar vier tatovørene en hel dags arbeid til saken og setter fokus på barn og ungdom med kreft i anledning Barnekreftdagen 15. februar.

30 tatoveringsstudioer bidrar

I år har over 30 tatoveringsstudioer fra ulike kanter av landet meldt seg på etter initiativ fra Kari Kjelskau, eier av tatoveringsstudioet Memento Tattoo på Sagene.

Hvert studio tatoverer små fastsatte motiv de selv har designet, for 500 kroner til inntekt for Barnekreftforeningen. Mange av studioene har vært med i flere år, og i år er det ti nye studioer som skal være med.

Hun forteller at arrangementet har fått overveldende respons.


– Interessen fra kundene er utrolig denne dagen. Det er mange som vil være med på å bidra til å støtte Barnekreftforeningen. Noen ganger har interessen vært så stor at alle dessverre ikke har fått tatovering. Studioene som har vært med i flere år syns det er en morsom og givende dag, sier Kjelskau i en pressemelding.

INITIATIVTAKER: I år har 30 studioer fra ulike kanter av landet meldt seg på etter initiativ fra Kari Kjelskau, eier av tatoveringsstudioet
Memento Tattoo på Sagene. Foto: Memento Tattoo

Memento Tattoo har drop-in denne dagen. Studioet har tidligere år erfart at folk står i kø før de starter å tatovere, så det lønner seg å være tidlig ute. De deler ut kø-billetter og vil bruke ca. 20 minutter per kunde. Det er ikke nødvendig å vente i flere timer i studioet, man kan følge med på arrangementssiden hvilket kønummer de er på.

Samlet inn nesten 3 millioner kroner

– Studioene er svært nøye på å bruke farger som ikke inneholder kreftfremkallende stoffer, fortsetter Kjelskau, som har lang erfaring i bransjen.

Til sammen har studioene bidratt med nesten 3 millioner kroner til Barnekreftforeningen. De forteller at de er svært takknemlige overfor alle som deltar på Kroppskunst mot barnekreft, og at pengene er med på å gi barn og ungdom med kreft ulike tilbud for å mestre hverdagen både under og etter en tøff kreftbehandling.


Lørdag 16. februar:

  • Du må ha fylt 18 år
  • 500 kroner pr tatovering
  • Ferdigtegnede motiv på ca 5x5 cm.
  • Maksimum to motiv pr person
  • Du kan betale med både kort og kontant
  • Du kan velge farger på motivene som blir lagt ut
  • De kan ikke gjøre store endringer på motivene

Se hvilke motiv du kan velge mellom hos Memento Tattoo denne dagen, på arrangementets Facebook-side

Hellspawn Custom Tattoo på Sagene deltar også på Kroppskunst mot barnekreft.

KROPPSKUNST MOT BARNEKREFT: Her fra en tidligere aksjonsdag hos Memento Tattoo. Foto: Memento Tattoo

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...