ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Torshovhagen barnehage flytter hit

FLYTTER HIT: Torshovhagen barnehage flytter til Sandakerveien. Foto: Janina Lauritsen

Torshovhagen barnehage åpner i nye lokaler til neste år.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: I vår ble Læringsverkstedet Torshovhagen barnehages leiekontrakt sagt opp, og de startet jakten etter erstatningslokaler. Barnehagen startet opp i 2005 i tre verneverdige sveitservillaer i Vossegata på Torshov.

Dette var en ordinær oppsigelse knyttet til en leieavtale, som barnehagen var oppmerksom på at kunne komme. De vil drive barnehagen i eksisterende lokaler frem til oppsigelsestidens utløp, som er høsten 2020, informerer direktør for barnehagedrift i Læringsverkstedet, Trude Sydtangen.

TORSHOVHAGEN: Barnehagen ligger i dag i Vossegata Foto: Janina Lauritsen

Flytter til Myrenskvartalet

Nå har barnehagen funnet nye lokaler.

– Læringsverkstedet har inngått avtale om barnehageseksjon i boligprosjektet Myrenskvartalet i Sandakerveien 16. Her åpner vi en fireavdelings-barnehage i august 2020, og barna fra Torshovhagen kan flytte inn i nye, flotte og tilrettelagte lokaler, sier Sydtangen.

ANNONSE

Sagene Avis har tidligere skrevet om Torshovhagen barnehage, som fikk millionkrav etter tilsyn fra Fylkesmannen. Restaurantregning fra Theatercaféen, husleie, lønn til daglig leder og styreleder var noen av de mange utgiftene som ikke ble godkjent. Les mer om saken her.

Sydtangen forteller at de har tatt forbehold om forhold som har skjedd i tidligere eiers tid, så denne gjelden påvirker ikke den fremtidige driften av barnehagen.

Torshovgata barnehage legges ned

Torshovgata barnehage, som også ligger i Vossegata, er planlagt nedlagt juni 2020.

De som har plass der må da søke på nytt til hovedopptaket 2020, og de vil ha rett på plass i en annen barnehage fra august 2020, står det på kommunens nettsider.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE