Sagene Avis

Utsetter gjenåpningen av kirka

Torshov kirke utsetter gjenåpningen etter rehabiliteringen. Foto: WK-Commons/Wikipedia

Gjenåpningen av Torshov kirke er utsatt til 2021. – Enn så lenge gleder vi oss over å få bruke fantastiske Lilleborg en stund til, sier menigheten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2020 kl 16:47

Torshov: Gjenåpningen av Torshov kirke etter rehabiliteringen er utsatt til 2021. Enn så lenge gleder menigheten seg over å få bruke Lilleborg kirke en stund til, skriver de på sin nettside.

Torshov kirke skulle være klar til feståpning 15. november 2020, men av ulike årsaker, deriblant koronasituasjonen, har forsinket arbeidet. Slik det er ut nå, vil Torshov kirke stå ferdig på nyåret, står det videre på nettsiden.

Avslutningsgudstjenesten i Lilleborg kirke 8. november og gjenåpningsgudstjenesten i Torshov kirke 15. november er dermed utsatt. Høsten 2020 legges alle gudstjenester og øvrige aktiviteter til Lilleborg kirke.

«Vi gleder oss over å kunne bruke nydelige Lilleborg kirke en stund til. For den som ikke har vært der ennå: Kom og opplev Kjell Pahr-Iversens glassmalerier, som er en tematisering over Dostjevskijs romanverk Forbrytelse og straff. Kom og opplev ett av Oslos fineste orgler og døp gjerne barnet ditt i en døpefont der vannet glitrer!» skriver de på nettsiden.

Her kan du lese mer om rehabiliteringen av Torshov kirke:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...