ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Sett med Lines øyne:

Vårblomstene har kommet

VÅRTEGN: Send oss gjerne dine vårbilder! Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Line har funnet vårtegnene, har du? Send oss dine vårbilder!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2020 kl 11:28

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BYDEL SAGENE: I januar 2019 startet Line Gulstuen Meyer Instagram-kontoen @torshov_oslo, og fikk flere hundre følgere etter kort tid.

En mobiltelefon full av bilder ble til noe alle kan få både glede og nytte av. Om du så bare drømmer deg bort gjennom Instagram-kontoen hennes eller finner ut at du skal snøre på deg skoa, finne kameraet og dra på oppdagelsesferd selv. Bydel Sagene har jo så mye å by på! Alt fra den flotte naturen langs Akerselva, frodige Torshovdalen, stemningsfulle Sagene kirke eller travle Vogts gate.

Line har vært ute på luftetur, og funnet vakre vårblomster. Fargene titter frem i skråninger rundt omkring, fra både hestehov, krokus og snøklokker:

Sagene Avis har også funnet vårblomster. Har du? Bli med på å lage vårens hyggeligste bildeserie, da vel! Hvis du er ute på luftetur og ser blomster eller noe annet som er typisk vår for akkurat deg, kan du gjerne sende bilder til tips@sageneavis.no!

ANNONSE

Foto: Karl Andreas Kjelstrup

I Sagene Avis' nye spalte, kommer vi til å presentere noen av turene Line har vært ute på. Hun forteller om både kjente og mindre kjente steder fra bydelen. Hun kan slå av en prat med butikksjefer, ansatte eller folk som har spennende hjem å vise frem.

Blir du inspirert til å gå ut på tur? I disse dager må vi også oppfordre til å følge regjeringens anmodninger om å holde minst en meters avstand til andre mennesker ute i det offentlige rom. Og når man er ute, bør man ikke være mer enn fem personer sammen i gruppe – med unntak av familie eller folk i samme husstand.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE