ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Sagene IF:

– Vi har medlemmer med bakgrunn fra mer enn 100 ulike nasjoner

Stjerner i striper foran det nye klubbhuset på Voldsløkka. Foto: SAGENE IF

– Vi driver inkludering hver dag, sa nestleder i Sagene IF, og oppfordret lokalpolitikerne til å strekke seg enda litt lenger om sponsing av medlemsavgift for fattige familier.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2019 kl 08:45

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Torsdag kveld var det igjen klart for lokalpolitisk bydelsutvalgsmøte i Bydel Sagene, i Sagene Samfunnshus.

I åpen halvtime fortalte Axel Grelland fra Sagene If, og nestleder i styret, fra hverdagen i Sagene IF:

– Idrettslaget ble stiftet i 1921, og vi liker å kalle oss stjerner i striper. Nå nærmer vi oss 2000 medlemmer. Idrettslaget er også en stor frivillig aktør, flere hundre unger er i aktivitet i regi av Sagene IF, hver dag. Jeg kommer nå fra Voldsløkka. Der var det blant annet i gang rundt 50 unger i farta fra Aktivitetsskolen, det var knøttebandykamp, og også fotballtrening for 05-gutter og 09-gutter, fortalte Grelland til lokalpolitikerne, før han fortsatte:

– Vi har medlemmer med bakgrunn fra mer enn 100 ulike nasjoner. Det vi driver med, er inkludering i praksis. Det som er relevant å vite litt mer om, er våre gratis idrettskoler og samarbeid med Aktivitetsskolen. Vi samarbeider med alle bydelens skoler, der vi tilbyr aktivitet og trening i AKS-tiden, som for eksempel skøyter og bandy på Voldsløkka.

Axel Grelland fra Sagene IF, troppet opp i bydelsutvalgsmøte i Bydel Sagene, torsdag kveld. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

ANNONSE

Oppfordring

Grelleland fortsatte:

– Vi bruker alle inntekter på å organisere idrettsaktiviteter for ungene. Vi er så heldige å bli støttet av Bydel Sagene med 150.00 kroner årlig i frivillige midler. Og også med 50.000 kroner i støtte til medlemsavgift til de som ikke har råd til å betale selv for barna sine. Men vi fikk inn søknader for sistnevnte som utgjør 120.000 kroner. Vi innvilget alle søknadene fra egne midler, sa Grelleland og oppfordret bydelen til å bevilge mer til støtte til medlemsavgift til Sagene IF til støtte for fattige familier som ønsker å delta.

I tillegg håpet Grelleland på at Sagene IF og Bydel Sagene kan ha en tett dialog i forbindelse med de store planene på Voldsløkka om nye skole og idrettshall - les mer her.

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE