Sagene Avis

Arrangerer bruktmarked i helgen:

– Nå dreier alt seg om penger. Det er jeg ikke så interessert i lenger

Trine viser frem jakken etter sin grand-tante, den skal også selges. Foto: Tiril Haga

– Jeg er overveldet over responsen. Spesielt fra nettverket som skal bidra her, sier Trine Rode Kristiansen, som inviterer til marked i Sagveien lørdag og søndag.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2020 kl 12:33

SAGENE: Trine Rode Kristiansen la ut et innlegg på sosiale medier om å bli med på pop-up bruktmarked. Lørdag og søndag klokken 11.00-18.00, skal hun og syv andre selge egne klær og interiør.

– Jeg har jobbet med salg i hele mitt liv. Nå dreier alt seg om penger. Det er jeg ikke så interessert i lenger, så da tenkte jeg at jeg skulle starte en bruktbutikk med klær og interiør, sier Kristiansen.

Kristiansen sier at hun ville ha et pop-up marked innendørs, så været ikke skulle ha noe betydning. Nå leier hun 110 kvadratmeter i Sagveien 23c, som hun også har pusset opp.

– Det skal være hyggelig å komme her som både kunde og selger. En god handel med gjenbruk er viktig!

Covid-19, spriting av hender og holde anbefalt avstand blir det også fokus på under markedet.


Både interiør og klær på markedet til helgen. Foto: Tiril Haga

– Ikke loppis

– Vi ville kjøpt tingene selv, dette er ikke loppis, sier Kristiansen.

Det blir stander med klær og sko til både barn og voksne. Interiør og vesker er også fremme. Som Kristiansen beskriver det: – Til forskjellige aldre med forskjellig stil.

Hun sier også at om dette blir vellykket, så skal vi ikke se bort fra at det blir marked oftere enn én gang i måneden.

– Det er mye mer «in» å bruke brukt og si at man bruker brukt. Den yngre generasjonen er blitt bedre på det enn vi som er eldre, mener Kristiansen.


Markedet i Sagveien til helgen. Foto: Tiril Haga

Enda et marked

– Dette blir et pop-up marked, men vi har lyst til å poppe opp ganske ofte. Mange vil selge tingene sine, og at det er klart for enda et marked i september.D et er også veldig hyggelig å holde på med dette. Jeg er en veldig estetisk person og har alltid brydd meg om hvordan ting ser ut. Det er en privat interesse, men samtidig er gjenbruk og miljø i tiden, sier Kristiansen.

Og selvfølgelig blir det vafler:

– Nå håper vi bare på at det kommer masse folk, inviterer Kristiansen.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...