ANNONSE

Vil ha løpebane på Voldsløkka

VOLDSLØKKA: Leder av Sagene Høyre og medlem av Sagene bydelsutvalg, Mats A. Kirkebirkeland, vil ha eget løpsfelt på Voldsløkka. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Lokalpolitiker Mats A. Kirkebirkeland ønsker å anlegge egen løpebane rundt Voldsløkka.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 30.05.2018 kl 13:30

ANNONSE

VOLDSLØKKA: Leder av Sagene Høyre og medlem av Sagene bydelsutvalg, Mats A. Kirkebirkeland, bor i nærheten av Voldsløkka og er en ivrig bruker av området - blant annet til jogging og trening.

Reagerte også på grusen

– Grusen som er kommet er i hvert fall helt forferdelige å jogge på, noe som fører til at alle, både gåere, barnevogner, syklere og joggere benytter noen smale stier ved siden av grusveien. Dette er jo helt håpløst og må fikses så raskt som mulig! sier han.

Det var ikke bare Kirkebirkeland som reagerte negativt etter grusdekket på Voldsløkka.

Etter sakene om temaet i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, spurte vi etaten om de ser annerledes på valg av grusdekke, og om det er aktuelt å vurdere endringer etter tilbakemeldingene.

– Basert på mange tilbakemeldinger fra brukere, ser vi at resultatet ikke ble som vi ønsket. Vi vil starte utbedring av gangveien i løpet av kort tid, skrev pressekontakt Monica Thorud Olsen i en e-post.

Foreslår løpebane

Nå har Kirkebirkeland et forslag til enda en forandring på Voldsløkka.

– Jeg har et forslag som vesentlig kan forbedre gang- og sykkelstien for fremtiden. Voldsløkka er et svært populært tur- og treningsområde for mange brukere, men spesielt er det et populært område for jogging og løping.

Forslaget, som han skal prøve å få inn i Sagene Høyres bydelsprogram og Oslo Høyres bystyreprogram, er å anlegge en egen løpebane/løpefelt med mykt underlag rundt hele eller deler av Voldsløkka.

Hva mener du? Svar nederst i saken!

– Det er plass til et slikt felt/bane på innsiden av dagens park, uten at de øvrige idrettsområdene blir rammet. Meg bekjent er det svært få områder i indre by, bortsett fra Bislett, som er skikkleig tilrettelagt for løping og jogging. Voldsløkka kunne blitt et veldig flott sted både for turgåere og aktive joggere dersom man hadde fått et eget joggefelt /løpebane, sier Kirkebirkeland til Sagene Avis.

Gallup

Hva syns du om forslaget? Vil du ha løpebane/-felt på Voldsløkka?

Vis resultat

Mats A. Kirkebirkeland (arkivfoto) Foto: Sagene Høyre

LES OGSÅ:

Misfornøyd med grusen på Voldsløkka

Bymiljøetaten: – Resultatet ble ikke helt slik vi hadde ønsket

– Har de prøvd å gå her med noe annet enn grove fjellstøvler?

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!