ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Nyt våren...

Kanskje blir det ikke sånn i mars i år? Foto: PRIVAT

..og dette har vi vel glemt - samme dato, men ikke i 2017. – Jeg ploget ned Frysjaveien, suste langs akerselva ned til Kubaparken, skøytet midt i veien til Fredensborg og ned Grubbegata til Deichmanske bibliotek!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: Varmt ute, sola skinner. Og vi nyter våren.

Men ingenting varer evig. Likevel, selv om yr.no melder om noe værskifte om noen dager, så nyter vi vårstemningen som er nå.

Tilbakeblikk

Og da kan det være artig å ta et lite tilbakeblikk, så kanskje nyter vi våren enda mer. For Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis har fått låne bilder av leser, som 26. mars 2015, altså for nøyaktig to år siden i går, søndag, gikk på ski til jobben - i sentrum.

Ruta

– Jeg startet i Korsvoll Terrasse, ploget ned Frysjaveien, suste langs akerselva ned til kubaparken der jeg tok av ved Uelandsgate. Skøytet midt i veien til Fredensborg og ned Grubbegata til Deichmanske bibliotek, der jeg jobbet på den tiden, forteller leseren.

– Det var en veldig morsom skitur også. Jeg hadde mye publikum der jeg skøytet i gatene. Jeg håper på sjokksnø hver vår nå, sier leseren, kanskje litt ironisk.

ANNONSE

Kos deg videre i vårsola!

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE