Sagene Avis

Nytt innbrudd hos Sagene IF:

Og saken har tatt en enda frekkere vending

NYTT INNBRUDD: Mye tyder på at det er de samme som har kommet tilbake, litt over en uke etter forrige innbrudd. Foto: Sagene IF

Litt over en uke etter forrige innbrudd i klubbhuset, kom tyvene tilbake.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

VOLDSLØKKA: Natt til fredag 13. mars ble det gjort innbrudd i Sagene IFs klubbhus på Voldsløkka.

Innbruddstyvene knuste vinduene i kiosken, tok seg inn og stjal hele kontantkassa. De lagde også et hull i veggen i gangen i 2. etasje. De fikk med seg omtrent 3000 kroner.

Nå har tyvene vært på ferde igjen.

Det er vinduet inn til kiosken, som igjen ble knust. Foto: Sagene IF

– Saken har tatt en frekk vending, sier daglig leder av Sagene IF, Vibeke Thiblin, og forteller at tyvene igjen har kommet til klubbhuset og knust ruta i kiosken på nytt.


– Dette gjorde at de kom seg inn i bygget og i kiosken, her satte de tilbake kontantkassa de stjal sist, riktignok helt ødelagt og tom for penger. Utover det gjorde de ikke noe ugagn.

Det er altså ganske mye som tyder på at det er de samme personene som brøt seg inn første gang, som andre gang, mener Thiblin.

– Nå håper jeg at politiet kommer og sjekker kontantkassa for fingeravtrykk og så videre. Mitt styre vurderer om vi skal be frivillige om å legge sine kveldsturer med bikkja innom klubbhuset for å passe på litt ekstra, sier hun til Sagene Avis.

Mye tyder på at det er de samme som har kommet tilbake, sier Thiblin. Foto: Sagene IF

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...