Sagene Avis

På søndag kan du gjøre mange bruktkupp!

BRUKTMARKED: På søndag er det bruktmarked på Bjølsen. Foto: FAU Margarinfabrikken

Trenger minsten nytt utstyr eller kanskje noen nye klær? Ta turen innom dette bruktmarkedet da vel, det skal være både rimelig og hyggelig!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

BJØLSEN: Hvert år arrangeres barnas bruktmarked i Margarinfabrikken barnehage. Én gang i slutten av april og én gang i slutten av september.

Søndag 28. april fra klokken 13-16 kan du gjøre mange fine bruktkupp på Bjølsen.

Markedet er i regi av FAU, men med mye hjelp fra engasjerte foreldre i barnehagen, som baker kaker og lager vaffelrøre, stiller med masse flotte donasjoner, samt ikke minst selger klær og kaker under selve arrangementet. Vårmarkedet arrangeres som et samarbeidsarrangement mellom gamlebygget og nybygget, mens høstmarkedet arrangeres av gamlebygget, forteller FAU-leder i gamlebygget, Siri Vosgraff.

MARKED: – Markedet har vokst seg større med årene, og vi opplever nå at også mange som ikke har noen spesiell tilknytning til barnehagen tar turen innom, forteller Vosgraff. Foto: Agathe Rialland

– Et sosialt arrangement

– For mange av oss har dette blitt et veldig positivt innslag, hvor vi som foresatte i Norges største barnehage ikke bare får mulighet til å kunne bidra med skape midler som kommer barna i barnehagen til gode, men også som et flott sosialt arrangement hvor vi får muligheten til å bli bedre kjent med flere andre foreldre i Margarinfabrikken – på tvers av bygg, baser og etasjer.


Markedet ble startet for å samle inn midler til FAU, som i hovedsak blir brukt til å finansiere ekskursjoner, teaterforestillinger, konserter og andre flotte opplevelser for alle barna i barnehagen. I tillegg har de også kjøpt inn noe utstyr som kommer barna til gode, som for eksempel speiderkniver for barn til å ha med på tur.

– Vårt fokus er på salg av klær, leker og utstyr til barn, hvor vi har valgt å legge oss lavt i pris, som en ekstra oppfordring til gjenbruk. I hovedsak får vi donasjoner fra dem som er tilknyttet barnehagen, men om noen andre ønsker å donere klær og utstyr til barn tar vi selvfølgelig gledelig imot dette i barnehagen førstkommende søndag fra klokken 11, sier Vosgraff.

Klovnen Sergio underholder

Det vil også bli kafé med salg av blant annet kaker, vafler, pølser, kaffe og brus. I tillegg får markedet besøk av klovnen Sergio, som de siste par årene har blitt et fast innslag. Han tar ofte med seg noen venner, og sammen gjøgler og underholder de i et klovneshow som har blitt svært populært blant barna.

– Markedet har vokst seg større med årene, og vi opplever nå at også mange som ikke har noen spesiell tilknytning til barnehagen tar turen innom. Dette synes vi er veldig hyggelig, og vi er glade for at vi kan være et fast tilskudd i nærmiljøet med fokus på gjenbruk, sosialt samvær og dugnadsånd.

UNDERHOLDNING: Klovnen Sergio kommer tilbake på besøk Foto: Agathe Rialland

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...