ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Plutselig kom ordføreren til Sagene:

– Du er en av Oslos hverdagshelter

Ordføreren dukket opp for å hylle Ouarda Abarkach som jobber i Sagene barnevern. Foto: Skjermdump

– Jeg var heldig og fikk gitt henne en symbolsk takk for den utrolig viktige jobben hun gjør for barn, ungdom og familier i Bydel Sagene, sier ordføreren.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Ordfører Marianne Borgen har de siste månedene gitt en ekstra oppmuntring til noen av Oslos mange hverdagshelter. Hun har dukket opp på overraskelsesbesøk med blomster og varme ord til folk som gjør helt vanlige, men utrolig viktige jobber. Jobber som kanskje er ekstra viktige nå.

I forrige uke besøkte ordføreren Ouarda Abarkach i Sagene barnevern.

– Jeg kan ikke få uttrykt sterkt nok hvor viktig barnevernstjenesten er for byen vår. En av heltene som jobber der heter Ouarda Abarkach og jeg var heldig og fikk gitt henne en symbolsk takk for den utrolig viktige jobben hun gjør for barn, ungdom og familier i Bydel Sagene. Pandemien har gjort livet ekstra utfordrende for mange av oss. Da er det godt å vite at vi har barnevernstjeneste i alle Oslos bydeler som er like tilgjengelige nå som før pandemien for alle som har behov for råd, hjelp og veiledning, skriver ordføreren på sin Facebook-side.

Ouarda Abarkach i Sagene barnevern ble overrasket av ordfører Marianne Borgen. Foto: Skjermdump

I forrige uke publiserte ordføreren en film fra besøket, på Facebook. Den har fått veldig mye oppmerksomhet, med over 50.000 visninger og over hundre delinger.

ANNONSE

Borgen spurte Abarkach hva hun mener er det viktigste barnevernet kan bidra med om noen sliter:

– Jeg tenker det er viktig at folk vet de bare kan ta kontakt når de har det vanskelig. Vi vet mange har de vanskelig. Det er en spesiell situasjon, og vi er her. Sammen kan vi dra lasset, svarer hun i videoen.

Se hele samtalen mellom ordføreren og Abarkach her (ekstern video):

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE