Sagene Avis

Politiet: – Truet med kniv og brekkjern

Illustrasjonsfoto. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

To personer skal ifølge politiet ha slåss i Maridalsveien tirsdag morgen. Nå søker de etter en svart Toyota.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2020 kl 10:42

BJØLSEN: Klokken ti på halv ti tirsdag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært en slåsskamp på Bjølsen, like ved Bjølsenparken, i krysset Larviksgata/Maridalsveien.

– Vi er i Maridalsveien på Bjølsen med flere patruljer etter at vi fikk melding om slagsmål mellom 2 personer. Det skal ha blitt truet med kniv og brekkjern, skrev politiet på Twitter like etter.

– En person er lettere skadet og en av personene stakk fra stedet i en bil som vi nå søker etter.

– Begge personene skal ha disponert hver sin bil, men det har ikke vært et trafikkuhell, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslopolitiet, til Sagene Avis.

Det var to menn som barket sammen, den ene i slutten av 20-årene, den andre i slutten av 40-årene. Politiet tror de to kan ha en relasjon, uten at de foreløpig vet hva det er snakk om.


– Vi har kontroll på den ene av de involverte. Den andre stakk fra stedet i en svart Toyota Avensis, sier Stokkli.

Mannen politiet har kontroll på skal være lettere skadet, men kniven og brekkjernet som ble brukt i slagsmålet skal ikke ha blitt brukt.

– Det er knust en bilrute, sier operasjonslederen.

Politiet avhører nå den ene parten i håp om å få bedre oversikt over hva som var foranledningen til hendelsen.

Søket etter bilen foregikk først i nærområdet, men ettersom det nå har gått noe tid, er søket utvidet, opplyser Stokkli like før klokken halv elleve.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...