Sagene Avis

Mistenkt pågrepet etter hendelse ved Sandaker senter

Sandaker senter onsdag kveld. Foto: Janina Lauritsen

OPPDATERT: Politiet melder at en person er pågrepet, mistenkt for hendelsen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2019 kl 11:40

SANDAKER: Politiet melder onsdag kveld:

Saken oppdateres.

Operasjonsleder Christian Krohn Engseth ved Oslo politidistrikt forteller til lokalavisa klokken 20.35:

- Vi fikk melding fra Brann- og redningsetaten klokken 20.11, om at de hadde kommet over en person med mulige stikkskader ved Sandaker senter. Personen er kjørt til sykehus med skader som er forenlig med stikkskader. Skadeomfanget er ukjent per nå. Vi søker nå etter mulig gjerningsmann. Beskrivelse er: mørk i huden, svart caps og svart Peak of Performancegenser. Vi søker nå i bygget og i området, mulig observasjon er at mannen skal ha løpt innover i bygget.


Like etter melder også politiet videre på twitter:

– Beskrivelse på mulig gjerningsperson: Mann, mørk i huden, ca 170 cm høy, iført sort Peak of Performance jakke og sort cap. Han ble muligens sett løpende inn i bygget så vi søker både gjennom Sandaker senter og i området med flere patruljer.

OPPDATERT: Klokken 21.17 melder politiet videre:

– Fornærmede betegnes som lettere skadd og har fått behandling for skadene på Ullevål. Politiet er fremdeles på åstedet og jobber med teknisk og taktisk etterforskning. Søket etter gjerningsmannen pågår fremdeles.

OPPDATERT: Klokken 2.11 melder politiet følgende:


– En person er nå pågrepet og kjøres til arresten, mistenkt for hendelsen. Pågripelsen skjedde etter god straksetterforsking og forløp rolig for seg.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...