Sagene Avis

Ranet kiosk for en pakke med røyk

7-11 i Vogts gate. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

En 7-11-kiosk ble ranet fredag ettermiddag av mann som sa han hadde kniv.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.12.2017 kl 13:28

TORSHOV: Politiet meldte om hendelsen på 7-11 i Vogts gate klokken 12.21 fredag.

Den mistenkte truet ansatte med at han hadde kniv, og skal ha fått med seg det politiet beskriver som «ei eske med tobakk».

Løp i retning Sagene

«Beskrivelse av mistenkte: Mann, 18-20 år, østafrikansk opprinnelse, iført halvlang brun parkas med hette, mørk bukse, mulig hvite sko.»

Vedkommende løp i retning Sagene. Politiet søker etter gjerningsmannen, og ønsker tips på telefon 02800.

– Det var nok mer et tyveri enn et ran, men det skal ha vært noen trusler i etterkant. Vi ser like alvorlig på det, sier operasjonsleder hos oslopolitiet, Tor Grøttum.


Den mistenkte skal ikke ha vist frem noen kniv, men sagt at han hadde en.

– Det går nok bra med de ansatte. De blir ivaretatt, sier Grøttum.

Avhører vitner

Det skal ha vært noen kunder i kiosken da hendelsen fant sted, og politiet har avhørt vitner. Det er også sikret spor på stedet.

– Vi kommer til å trappe ned søket litt nå. Det er mange måter å komme seg unna på, sier operasjonslederen til Sagene Avis like før klokken 13.

Han forteller at politiet jobber videre med noen aktuelle navn, og at det gjerne dukker opp kandidater i forbindelse med etterforskningen.


LES OGSÅ:

Ranet tre kisoker på én dag

Ran på Sandaker - kvinnelig ansatt skal være slått og kuttet i hånden

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...