Sagene Avis

Raymond Johansen: Ikke aktuelt med lettelser i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kan ikke love noen lettelser i Oslo når tiltakene fra før jul går ut torsdag. Foto: Terje Pedersen/NTB

Torsdag går koronatiltakene i Oslo ut. Men det er ikke aktuelt med noen lettelser nå, fastslår byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

OSLO: – Jeg vil allerede nå varsle at vi vil legge oss på en streng linje de neste ukene. Det er ikke aktuelt med lettelser i Oslo nå. Alt handler i stedet om å beholde kontrollen, skriver Johansen i et innlegg på Facebook mandag.

Det er snart to måneder siden byrådet i Oslo vedtok en sosial nedstenging, og tiltakene skulle i utgangspunktet vare til torsdag 7. januar.

– De neste ukene blir krevende, men vi kan ikke ta noen sjanser nå, sier Johansen.

Det siste døgnet er det registrert 138 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 47 mer enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, som var på 91 smittede per dag, og 92 flere enn dagen før. Samme dag forrige uke ble det registrert 48 smittetilfeller.

I alt er det registrert 1.320 nye smittetilfeller de siste to ukene i hovedstaden.


Johansen forklarer fortsatt nedstenging med at det går noe tid fra man blir smittet til man utvikler symptomer.

– Derfor vet vi ennå ikke om julefeiringa har bidratt til økt smitte i befolkningen. Vi vet heller ikke hvordan det store innrykket av arbeidsinnvandrere og pendlere, blant annet fra land med mye smitte, vil slå ut, skriver han.

(©NTB)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...