Sagene Avis

Reisen til Antarktis ble til kunstutstilling

DALYPE GALLERI: Åse Margrethe Hansen stiller ut kunst fra 23.-31. mars. Foto: Privat

Åse Margrethe Hansen åpner sin niende utstilling hos Dalype Galleri.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: Billedkunstner og fotograf Åse Margrethe Hansen åpner i dag, lørdag 23. mars, sin niende utstilling hos Dalype Galleri på Sagene.

Hovedtemaet i år er Antarktis – seler og pingviner, i form av tegninger og fotografier.

– Inspirasjonen er hentet fra en treukers tur i Antarktis i årsskiftet 2017-18, med hurtigruteskipet Fram. En fantastisk opplevelse
som har gitt liv til et tredvetalls tegninger i etterkant, sier Hansen.

Utstillingen varer frem til og med 31. mars.

Foto: Privat


Hansen er født og oppvokst i Hammerfest. Hun bor og arbeider nå i Oslo, med atelier på Kalbakken og bolig på Torshov.
Hun har sin kunstneriske utdanning fra USA (Buffalo State University College, Vassar College og The New School), og har i løpet av det siste tiåret hatt en rekke utstillinger i inn-og utland.

Hansen arbeider innen flere teknikker og uttrykksformer, men primært med tegning. Hun har i de senere år spesielt fokusert
på temaer med utgangspunkt i frihet, energi og livsglede.

Foto: Privat


Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...