Sagene Avis

Reiste helt fra Toten for å nyte Akerselva

UTE PÅ TUR: Kristin Galgerud og Odd og Liv Solhaug koser seg i sola langs Akeselva Foto: Janina Lauritsen

Det er mange som er ute og nyter det fine sommerværet, spesielt langs Akerselva. Men disse turgåerne har reist litt lenger for å ta en titt på den fine elva vår!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.07.2018 kl 12:58

AKERSELVA: Lokalavisa møtte på Kristin Galgerud og Liv og Odd Solhaug ved Akerselva i Nydalen. De har reist med toget fra Toten for å se på alle de flotte stedene langs elva.

- Vi syns det er så koselig å gå tur. Det er fint med en bytur og nyte utsikten mens vi går langs elva. Dette er jo kjente steder for oss som er litt eldre, sier Galgerud og viser til Hønse-Lovisas hus nede på Sagene.

- Det var jo med i den filmen - "Ungen."

- De er kjent for sine gode vafler! Visste dere det?

- Da må vi vel kanskje stoppe der for å prøve, sier de seg enige i.


Turgåerne skal følge Akerselva helt ned til Grønland, før de skal kose seg med lunsj, forteller de videre.

- Vi har ikke gått denne turen før, så det blir spennende. Når man først er i byen er det enkelt å gå til de kjente stedene, sier Liv og Odd.

Og det var noen fornøyde turister som sendte lokalavisa et bilde fra lunsjpausen i Mathallen på Vulkan:

FORNØYDE TURGÅERE: Etter en flott tur langs Akerselva smakte det med lunsj i Mathallen. Foto: Privat

Har du vært ute på tur i finværet? Eller nyter du sommeren i parken, hagen eller på et av våre mange badesteder? Send oss gjerne et bilde til tips@sageneavis.no og bli med i bildeserien vår!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...