ANNONSE
ANNONSE
Seksjonsheader
 – Hvis vi lukker øynene nå, er vi i Hellas

Restaurantanmeldelse:

– Hvis vi lukker øynene nå, er vi i Hellas

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2022 kl 13:32

For hver bit de tar, dukker det opp et nytt minne fra Hellas.

Innertier hos ungene!

Restaurantanmeldelse:

Innertier hos ungene!

Publisert: - Oppdatert: 15.10.2021 kl 09:50

– Guttungen er mer opptatt av å faktisk spise, enn å svare på om pizzaen er god. Det i seg selv er nok et veldig godt tegn for en fireåring.

Godt, men ikke eventyrlig hos Café Teater

Restaurantanmeldelse:

Godt, men ikke eventyrlig hos Café Teater

Publisert:

Pastaen falt i smak, men salaten havner nok fort i glemmeboka, etter besøket hos Café Teater & Bistro.

ANNONSE
– Vi som har sett 80-tallsfilmer fra USA vet hva en milkshake skal være

Her er den beste milkshaken:

– Vi som har sett 80-tallsfilmer fra USA vet hva en milkshake skal være

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2021 kl 12:29

– Når jeg har lyst på en milkshake, vil jeg ikke bli skuffa. Da er jeg innstilt på hele opplevelsen, og vil ha en stor, feit, amerikansk, glorete milkshake! sier Lovisa. Våre matentusiaster har funnet det de mener er Storos beste milkshake-sted.

– Endelig et nytt spisested uten burger og pizza

Restaurantanmeldelse:

– Endelig et nytt spisested uten burger og pizza

Publisert: - Oppdatert: 19.08.2021 kl 19:12

Oskar og Lovisa har fått en ny lunsjfavoritt. Etter at Lillo Lounge vant iskaffekampen, dro matentusiastene tilbake for å teste resten av menyen. Og den falt i smak!

Ryktet om burgeren gikk til Hasle, men kanskje det var knasing av friesen de hørte?

Restaurantanmeldelse:

Ryktet om burgeren gikk til Hasle, men kanskje det var knasing av friesen de hørte?

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2021 kl 11:10

– Når du kaller en burger for Torshovburger, da skal den levere altså, mener matentusiastene Oskar og Lovisa.

ANNONSE
Iskaffekampen: Hit går du for å få en skikkelig god iskaffe

Iskaffekampen med Oskar og Lovisa:

Hit går du for å få en skikkelig god iskaffe

Publisert: - Oppdatert: 05.08.2021 kl 14:46

Hva gjør du da, når sola skinner og du har lyst på en forfriskende og god iskaffe? Hvor går du for å finne den beste? Matentusiastene har funnet sin favoritt!

Kaken reddet brunsjen hos lunsjbaren

Restaurantanmeldelse:

Kaken reddet brunsjen hos lunsjbaren

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2021 kl 20:08

En sur kaffe som smaker som om den kommer fra en automat kunne fort sendt hele brunsjen ned i en krasjlanding. Heldigvis har lunsjbaren det som må være den beste gulrotkaken matentusiastene har fått servert.

Alle restaurantene matanmelderne våre besøkte i 2020

Alle restaurantene matanmelderne våre besøkte i 2020

Publisert: - Oppdatert: 02.01.2021 kl 12:53

Oskar og Lovisa har spist seg gjennom flere av bydelens restauranter høsten 2020. Her kan du lese alle anmeldelsene deres!

ANNONSE
– Brenner du juleribba? Dra hit!

Restaurantanmeldelse:

– Brenner du juleribba? Dra hit!

Publisert: - Oppdatert: 04.12.2020 kl 19:26

Oskar og Lovisa har vært innom Tiffany's på Bjølsen og fått seg en ny favoritt. – Her er det deilige smaker du bare vil «trøkke» trynet ditt nedi!

Her smaker det hjemmelaget!

Restaurantanmeldelse:

Her smaker det hjemmelaget!

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2020 kl 15:34

Oskar og Lovisa er veldig glad i sterk mat, og hva er vel bedre enn en spicy sjømatsuppe og curry i dette ruskeværet?

En liten perle, med en eksplosjon av smaker

Restaurantanmeldelse:

En liten perle, med en eksplosjon av smaker

Publisert:

– Jeg må danse jeg nå, sier Oskar etter å ha smakt på nanbrødet hos Tandoori Hut. Og har de en av Oslos beste Tikka Masala-retter?

ANNONSE
– En kakefest uten sidestykke!

Kaféanmeldelse:

– En kakefest uten sidestykke!

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2020 kl 17:30

Besøket hos Caffé Inferno, kafé-konseptet til Villa Paradiso på Lilleborg, gir en etterlengtet smak av Italia. Oskar og Lovisa smakte seg gjennom kakemenyen, og ble sittende. Lenge. – Det var dette bydel Sagene manglet!

Knasende godt!

Restaurantanmeldelse:

Knasende godt!

– En skikkelig suksess

Publisert: - Oppdatert: 25.09.2020 kl 20:22

God mat i «landlige» omgivelser var oppskriften på en vellykket middag for Oskar og Lovisa denne kvelden. Turen kommer garantert til å gjentas!

Skuffende tradisjonsmat

Restaurantanmeldelse:

Ser lekkert ut, men tradisjonsmaten skuffer

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2020 kl 12:29

Til tross for en interessant meny og en virkelig flott servitør, er det nok lenge til Oskar og Lovisa tar turen tilbake til Gaffel nederst på Sagene.

ANNONSE
Aiolien alene er verdt turen

Restaurantanmeldelse:

Aiolien alene er verdt turen

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2020 kl 09:37

– Hvis du skal spise bare én ting, kjøper du foccacia, aioli og et glass øl! Sagene Avis anmelder Tyren på Torshov.

ANNONSE