Sagene Avis

Bymiljøetaten:

– Resultatet ble ikke helt som vi ønsket

Mange har valgt å gå, jogge, sykle og trille på gresset ved siden av den oppgraderte turveien. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Endrer dekket på grusveien langs Voldsløkka etter massiv misnøye.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2018 kl 16:08

VOLDSLØKKA: Reaksjonene lot ikke vente på seg etter at Bymiljøetaten oppgraderte turstien langs Voldsløkka, mellom Legatveien og Tåsenveien/Uelands gate.

Den grove steinen ble karakterisert som en «katastrofe», «grusom» og «forferdelig å jogge eller sykle på». Mange valgte heller å gå, jogge, sykle og trille barnevogn på gresset ved siden av veien, og lagde dermed en "ny" nedtråkket sti rett ved siden av.

– Før syklet jeg til og fra jobben på gangveien, men nå må jeg velge veien. Jeg har sykkel med vanlige dekk (ikke offroad) og de takler ikke den grove grusen, sa Nydalen-beboer Espen Eggen til Sagene Avis.

I en uhøytidelig avstemming i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, svarte til sammen over 86,5 prosent at veien burde fått et dekke med finere grus, liknende det som lå der før «oppgraderingen». Bare 5 prosent er fornøyde med det nye dekket, mens 8 prosent ønsker seg asfalt.

Flere har kommentert at grusen som er lagt er for grov. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP


Les mer om de mange tilbakemeldingene her!

Bymiljøetaten snur

Bymiljøetaten uttalte at dekket var valgt nettopp av hensyn til brukerne.

Etter sakene i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis, spør vi etaten om de ser annerledes på valg av grusdekke, og om det er aktuelt å vurdere endringer etter tilbakemeldingene.

– Basert på mange tilbakemeldinger fra brukere, ser vi at resultatet ikke ble som vi ønsket. Vi vil starte utbedring av gangveien i løpet av kort tid, skriver pressekontakt Monica Thorud Olsen i en e-post.

– Kan du si noe om hva utbedringene vil gå ut på?


– Det blir et annet dekke med noe finere grus, svarer Olsen.

LES OM REAKSJONENE PÅ GRUSVEIEN:

– Har de prøvd å gå her med noe annet enn grove fjellstøvler?

Misfornøyd med grusen på Voldsløkka

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...