Sagene Avis

Rykket ut til røyk fra leilighet

Foto: KARL A. KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

Røykdykkere har tatt seg inn i en leilighet i Sagveien.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.02.2018 kl 13:19

SAGENE: Klokken kvart på ett fredag ettermiddag meldte nødetatene selv at det var utrykning til en leilighet i Sagveien.

«Obre på vei til melding om røykutvikling i en leilighet på Torshov», skrev brannvesenet på Twitter.

Like før klokken 13 kom meldingen om at de har røykdykkere inne i leiligheten.

Politiet bekrefter at det dreier som en leilighet i Sagveien, og at den skal være i femte etasje. Foreløpig er ingen evakuert.

Sagveien ligger mellom Akerselva og Maridalsveien, og går blant annet forbi Månefisken, Hønse-Lovisas hus og Arbeidermuseet.


Kvart over ett har brannvesenet kontroll på brannen.

– Enkelte beboere har evakuert seg selv. I følge brannvesenet kan beboere til og med 4. etg, gå tilbake til sine leiligheter, skriver politiet på Twitter.

Færre branner i Oslo

Tirsdag brant det i en restaurant på bakkeplan i Toftes gate, ved Ringen kino og Ringnes Park. Mange beboere ble evakuert.

Brannen skal ha spredd seg via ventilasjonsanlegget.

Torsddag fortalte Oslo brann- og redningsetat at det har vært færre boligbranner generelt i Oslo. Tall for 2017 viser en nedgang i antall boligbranner på nesten 20 prosent. 265 boligbranner i 2016 er redusert til 214 boligbranner i 2017, melder etaten.


Men i ett rom starter det flest branner. Se hvilket, her!

LES OGSÅ: På ettårsdagen er Sagene Avis lansert på eget nettsted. Les mer om hva det betyr for deg!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...