ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Så mange har testet positivt for korona siden pandemistarten

Bedriftssykepleier Kari Gaarder Osnes tar en rutinemessig covid-19 hals- og nesetest av helsefagarbeider Fartun Osman i den provisoriske koronatest brakka på Diakonhjemmet i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB (Illustrasjonsfoto)

Totalt har 32.604 osloborgere blitt smittet med korona siden pandemien startet. Her kan du se hvordan det fordeler seg på bydelene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2021 kl 18:46

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: Totalt 32.064 oslofolk har avlagt en positiv koronatest siden mars 2020. Sist uke ble det registrert 1132 positive prøver i Oslo. Det er det niende høyeste uketallet i løpet av pandemien. Det høyeste smittetallet registrert på én uke i Oslo var i uke 11, to uker før påske, da testet 2461 personer positivt for korona.

I løpet av pandemien har flest personer testet positivt i bydel Alna, med 3741 koronasmittede, færrest i bydel Ullern, med totalt 942 i løpet av pandemien.

Nordre Aker er bydelen med lavest andel smittede i befolkningen. Der har bare 2,5 prosent fått påvist korona siden mars i fjor, mot 9,6 prosent av befolkningen i bydel Stovner, som ligger på topp.

I bydel Sagene har 3,8 prosent av innbyggerne vært smittet.

Under kan du se fordelingen av postive tester fordelt på bydeler.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE