Sagene Avis

Sagene IF-Birgitte har blitt rektor:

– Så mye energi fra barna, så mye liv!

Birgitte Arctander Stub fra Sagene, ny rektor ved Disen skole. Foto: Kristin Tufte Haga

– Glade barn, barn som trenger trøst, små og store problemstillinger som skal løses, en «million» avgjørelser som skal tas. Så slynges man ut igjen på ettermiddagen, når man går ut av døra og tilbake til sitt eget liv! sier Birgitte fra Sagene, som tok turen over til nabobydelen for å bli rektor.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2019 kl 10:55

SAGENE/DISEN: Birgitte Arctander Stub (52) fra Sagene er den nye rektoren på Disen skole, på femte uka nå. Hun kommer til det hun selv omtaler som «en veldig god skole». En skole som blant annet – i snitt – gjør det veldig bra på for eksempel de nasjonale prøvene i matte og lesing.

Hun forteller om et stort trøkk om dagen, de første ukene som ny rektor har på ingen måte vært storefri.

Og hvorfor ville hun ha jobben?

– Jeg kommer jo fra skolen, og synes det er utrolig moro og givende å jobbe med barn. Man kommer inn på skolen om morgenen, så er det som en virvelvind som fanger deg opp. Så mye energi fra barna, så mye liv! Glade barn, barn som trenger trøst, små og store problemstillinger som skal løses, en «million» avgjørelser som skal tas. Så slynges man ut igjen på ettermiddagen, når man går ut av døra og tilbake til sitt eget liv!

Arctander Stub har selv en sønn på 5. trinn i bydel Sagene.


– Jeg får inn skole fra flere kanaler. Men altså, jeg forholder meg rolig i foreldremøtene der han går - jeg sitter på hendene!

I tillegg er hun nestleder i styret for Sagene IF, klubben der sønnen også spiller bandy og fotball.

– Ja, jeg tok en for laget! Jeg kan tulle og si innimellom: Oi, jeg fikk visst et kvarter fri, når det skjer.

Men samtidig, det er ingenting som tyder på at Birgitte Arctander Stub ikke liker trøkk og action.

LES HELE ARTIKKELEN OM BIRGITTE ARCTANDER STUB I NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...