Sagene Avis

– Sagene er et fantastisk sted å bo!

Helge Stoltenberg - leder av bydelsutvalget i Sagene Bydel, og navnebror, men ikke i slekt med han i bakgrunnen på bildet. Foto: PRIVAT

KOMMENTAR: – Håpene og ønskene er i stor grad like enten du bor i en villa på Kjelsås eller i en blokk på Bjølsen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2017 kl 12:52

Ser man på bydel Nordre Aker så finner man for det meste villaer, hager med epletrær og en bydel preget av grønt.

Ser man på bydel Sagene ser man blokker og bygårder, asfalt og parker. Levekår og hvem som bor i de to bydelene er også veldig forskjellige. Ser man på hva man stemmer i de to bydelene så er det også svært forskjellig, der Sagene er rød er Nordre Aker blå.

Da skulle man jo tro at disse to bydelene var to motpoler.

Men det tror jeg ikke at de er. I begge bydeler er noe de som bor her opptatt av å skape seg og sine et bedre liv. De er opptatt av gode barnehager og skoler, de vil ha trygget for at de som trenger hjelp får det og de vil ha en kommune og bydeler som fungerer.

Vi har forskjellige utgangspunkt og vi har forskjellige forutsetninger for å klare dette. Men håpene og ønskene er i stor grad like enten du bor i en villa på Kjelsås eller i en blokk på Bjølsen.


Så er det alltid slik at man blir stolt av det område eller bydelen man bor i. Og det er også jeg.

Jeg synes bydel Sagene er et fantastisk sted å bo. Her har vi alt! Butikker og kultur, grønne flotte parker, by liv, kort vei til sentrum og til marka – kan man ha det bedre?

Bydel Sagene er selveste kulturbydelen i Oslo. Hvert år foregår det 1000-vis av små og store kulturarrangementer for alle. Dette er jeg veldig stolt av og gjør noe med oss som bor her. Det skaper liv mellom husene, det skaper en spennende bydel å bo i.

Men bydel Sagene er ikke bare kultur, vi er også kåret til Oslos grønneste bydel. En bydel der vi satser på grønne tiltak, som bikuber i Torshovparken, dyrkingskasser, frukttrær og bærbusker, sykkelverksted, gjenbruk og mye annet. Vi vil ha en bydel som er grønn og dette gjør oss også stolte.

Men vi er også en bydel som har mange utfordringer og mange innbyggere som har ekstra utfordringer. Dette er også vår oppgave som lokalpolitikere å ta tak i. Vi vil at alle skal med, at alle skal kunne få gode liv. Derfor har vi vedtatt at vårt motto er: En bydel med plass til alle.


Jeg er kjempeglad for at vi nå får en egen avis for Sagene. Dette har vi svanet i mange år. Vi trenger en lokalavis, en avis som kan stille de kritiske spørsmålene til oss politikere. En avis som kan fortelle om alt det flotte som skjer i bydelen.

Men er Sagene og Nordre Aker virkelig to motpoler? Det tror jeg ikke! Vi er mer like enn det vi liker å tro. Vi har de samme håp og ønsker for fremtiden og vi er gode naboer.

Jeg gleder meg til å lære mer om Nordre Aker og jeg håper jeg kan ønske mange av dere som bor i Nordre Aker velkommen til bydel Sagene for. Velkommen til oss, vi er en bydel med plass til alle også folk fra Nordre Aker.

Helge Stoltenberg (Ap)
Leder av lokalpolitikerenes bydelsutvalg i Bydel Sagene

Tips oss på sageneavis@nab.no!


LES OGSÅ: Bydelsdirektør Marius har planene klare for Sagene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...