Sagene Avis

Inviterer til Stjernesommer:

De vil fylle sommerferien din med idrett og moro

STERJESOMMER: Pak Ling Li og Audun Vagleng i Sagene IF inviterer barn og unge til årets Stjernesommer. Foto: Janina Lauritsen

Det blir full fart og mye moro på Voldsløkka i sommer, når Sagene IF inviterer til Stjernesommer. Her kan barn og unge få teste mange ulike idretter – og alt er gratis å bli med på!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2021 kl 19:13

VOLDSLØKKA: Sagene IF ønsker barn og ungdom mellom 2 og 18 år velkommen til Stjernesommer.

Her blir det masse aktivitet gjennom hele skoleferien, fra uke 25 til og med uke 32. Du kan få prøve deg blant annet i turn, fotball, dans, rugby, håndball, judo, sandvolleyball, bryting med mer. Men det skal også bli mye lek og moro med bading i spreder, vannkrig og hageleker.

Og alt er gratis.

Dette blir det andre året med Stjernesommer. Rekrutteringsleder i Sagene IF, Audun Vagleng, håper det blir et fast arrangement.

– Vi fyller på hele tiden med idretter fra vårt eget repertoar. Målet er at alle idretter skal få bli testet i løpet av sommeren. Og her skal du få nye venner, få møte gamle venner og ha det gøy! Nå som alt har vært stengt, vet vi det blir fint å bli kjent med andre! sier Vagleng til Sagene Avis.


Målet er å skape idrettsglede for 300 barn og ungdom hver uke. I utgangspunktet skal alle som melder seg på få plass, og Vagleng sier de skal løse det om det blir skikkelig trøkk:

– Vi skal alltids klare å utvide. Jeg blir glad om vi ender med å utvide fordi så mange ønsker å være med! Jeg vil heller svette litt for å finne flere instruktører, jeg håper bydelen utfordrer oss til å finne enda flere. Det hadde vært moro, det!

Her fra fjorårets Stjernesommer i Bjølsenhallen, da barna fikk prøve seg på turn. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Spisser tilbudet for ungdommene

I tillegg lager Sagene IF et spisset tilbud for ungdommene mellom 12 og 18 år.

– Vi lager et nybegynnerkurs. I denne alderen vet man litt mer om hva man liker, men det kan være skummelt å velge nye ting. I løpet av en uke skal de lære alt de trenger. Da kan de stille alle de «dumme» spørsmålene og lære om teknikk.


I uke 26 er rugby som står på planen. Da starter alle helt på «scratch» og Vagleng ser for seg at det er nettopp denne idretten som kommer til å slå best an i Stjernesommer.

– Det sosiale miljøet i rugby er det beste!

Vagleng frister også med egen tennis-camp i uke 25 og judo-camp i uke 31 for nybegynnere.

Det er mange idretter og mye aktivitet å bryne seg på, men han påpeker at Stjernesommer ikke bare handler om idrett og trening:

– Det blir også mye tid til å bare være sosial! Dette er ikke en bootcamp.

Alle skal med

I årets Stjernesommer er det et eget opplegg for barn med spesielle behov. De får prøve ulike idretter, med egne instruktører. Sagene IF håper også å kunne utvikle allidrett for barn med spesielle behov til et eget paraidrett-tilbud utover høsten.

– Her vil vi også ha med barn med autisme. Vi har med to instruktører med erfaring innen paraidrett. Når vi sier at alle skal med, så mener vi alle. Dette er noe jeg gleder meg mest til, siden vi ikke har gjort det før.

De fleste av aktivitetene i Stjernesommer vil foregå på Voldsløkka, men også noe legges til Bjølsenhallen. Stjernesommer er støttet av Oslo kommune og Oslo Idrettskrets.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...