Sagene Avis

Sagene på sølvplass etter kalasseier

SAGENE IF FOTBALL: Sagene vant 8-0 over Oslo City. Her er Pakow Bonful. Foto: Arvid Sivertsen

Nyopprykkede Sagene sablet ned Oslo City med hele 8-0.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

VOLDSLØKKA: Sagene har nå bare ett lag foran seg i 4. divisjon avdeling 01 etter fem spilte kamper.

- Vi leser vi kampbildet bra, frustrerer motstander og spiller klokt. I realiteten er kampen over etter en snau halvtime når vi leder 3-0. Jeg har ingenting å utsette på gutta i dag. I dag viser vi kvaliteten vi har i laget og motstander har i realiteten ingenting å stille opp med, sier Sagene-trener Nima Backi.

Med fire mål og ekte hat-trick av spydspiss Emil Østerbø var det et frustrert Oslo City som møtte sine overmenn på Bjølsen kunstgress.

Østerbø scoret sikkert fra straffemerket etter elleve minutter, og ut omgangen scoret hjemmelaget ytterligere tre mål. Enda verre ble det da gjestene, der flesteparten av spillerne var midt i ramadan, pådro seg rødt kort i pausen. Fem minutter ut i andre omgang fikk Oslo City sitt andre røde etter en grusom takling. Resten av kampen var en ren transportetappe for hjemmelaget.

Kaptein Haakon Alexander Helsingen er full av lovord om måten laget vinner på.


- Vi spiller med klokskap, og vi kan ta vår del av æren for at Oslo City klapper sammen. Vi gir dem i realiteten ingen sjanse når vi er påskrudd fra start og knapt lar dem låne ballen. Dette er egentlig en kamp vi skal vinne med tosifret antall mål, sier Helsingen.

Før sesongen gikk laget ut med ambisjonen om topp seks. Med ti poeng på fem kamper har Backis menn kun Oppal 2 foran seg på tabellen. Lørdag gjester Sagene Manglerud Star før laget søndag tar imot Romsås i OBOS-cupen.

- Vi har ennå ikke spilt en fjerdedel av sesongen, men vi har fått en god start og vi har mange spillere som er i kampform. Nå som kampene kommer tett handler det om å opprettholde momentum, og nullstille mellom hver kamp, sier Backi.

Kampfakta:

Sagene – Oslo City 8-0 (4-0)
4. divisjon, avd. 01
Dommer: Morten Olsen

  • 1-0 (11.) Emil Østerbø, 2-0 (15.) Ole Aklilo Lineirko, 3-0 (32.) Østerbø, 4-0 (38.) Østerbø, 5-0 (48.) Østerbø, 6-0 (58.) Victor Jørgensen, 7-0 (65.) Leon Torgersen Berner, 8-0 (89.) Hamza Hussain
  • Sagene (4-3-3): Erlis Avdia – Leon Torgersen Berner, Haakon Alexander Helsingen, Victor Jørgensen, Thanu Anderson – Karl-Martin Figenschou Amundsen, Martin Skogheim, Ole Aklilo Lineikro – Kenneth Brendryen, Emil Østerbø, Pakow Bonful.

Innbyttere: Denzel Kumalo, Edvard Giske Bakken, Hamza Hussain, Eirik Strøm, Sebastian Nuri, Eivind Lundby, Adriano Luisa-Vidonis

Tilskuere: Ca. 40 på Bjølsen kunstgress.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...