Sagene Avis

Sagene vil samle 200 til rivaloppgjør på Voldsløkka

Her fra en tidligere fotballkamp. Foto: Arvid Sivertsen (arkivfoto)

Nyopprykkede Sagene kjemper om både opprykk til 3. divisjon og semifinale i OBOS-cupen. Mot byrival Manglerud Star vil klubben mønstre, og håper på 200 tilskuere på Bjølsen kunstgress.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

VOLDSLØKKA: – Vi har hele tiden denne sesongen sagt at vi skal ta en kamp av gangen, og samtidig holde fast på målet vårt om 30 poeng og berge plassen. Når vi seks runder før slutt har nådd målene vi satte oss, er det først og fremst et klapp på skulderen til gutta på laget, men også en mulighet for å jakte videre. Vi er sultne på mer, sier Sagene-trener Nima Backi.

Mannskapet til Nima Backi og assistenttrener Håvard Fossum har virkelig slått nedenfra og opp i 4. divisjon denne sesongen. Det nyopprykkede laget har tapt færrest kamper i avdelingen, og med 16 plussmål er det kun serieleder Oppsal 2 som er bedre.

Sterk borteseier mot Oslo City

Denne uken kom nyheten om at tidligere Sagene-spiller Philip Slørdahl fikk trene med a-landslaget i forkant av fredagens EM-kvalifisering. Slørdahls tidligere lagkamerater ville ikke være noe dårligere. I tirsdagens borteoppgjør mot Oslo City vant de svart og hvitstripede komfortabelt 3-0 etter scoring av Sebastian Nuri, Victor Jørgensen og Kenneth Brendryen.

– Dette laget har utviklet seg sesongen gjennom, og selv om vi ikke var på topp mot Oslo City vant vi komfortabelt 3-0. Vi har respondert bra på de sure poengtapene mot både Follo 2 og ikke minst Lommedalen, og nå har vi alt å spille om til de siste kampene, sier Backi.

Backi forteller at målet for resten av sesongen nå er å sikre topp 4 som gir kvalifiseringsplass til NM i 2020. I tillegg vil laget gjøre det de kan for å nå finalen i OBOS-cup.

Vil fylle Bjølsen kunstgress

Første hinder er Høvik i kvartfinalen fredag, før Manglerud Star gjester Bjølsen kunstgress tirsdag kveld. Til den kampen lover Backi «fyr og flamme» og håper på fulle tribuner i det som blir en nøkkelkamp i kampen om et eventuelt opprykk.

– Vi har ikke noe uttalt mål at vi skal rykke opp, men vi ser at vi er på skuddhold til å være med helt inn denne sesongen. Da går vi selvfølgelig for det, selv om spillet og utvikle unge spillere hele tiden for Sagene vil være det aller viktigste, sier Backi.

Sportslig leder i Sagene, Morten Hagen, støtter Backi, og sier at klubben gleder seg enormt over utviklingen til a-laget. I løpet av august har laget forsterket med seks nye spillere.

– Ikke bare utvikler vi gode spillere, som Slørdahl som nå spiller i Eliteserien. Vi tiltrekker oss også unge talenter samtidig som a-laget presterer svært bra. Det er på tide at vi lager «show» på Bjølsen, og vi lover god stemning for alle fremmøte, sier Hagen.

Kampfakta:

Oslo City – Sagene 0-3 (0-2)
4. divisjon, avd. 01 – Furuset kunstgress.

Dommer: Kim Minh Nguyen

0-1 (38.) Sebastian Nuri, 0-2 (42.) Victor Jørgensen, 0-3 (47.) Kenneth Brendryen

Sagene (4-3-3): Erlis Avdia – Leon Torgersen Berner, Haakon Alexander Helsingen, Victor Jørgensen, Thanu Anderson – Jonathan Hafell, Eirik Strøm, Ole Aklilo Lineikro – Kenneth Brendryen, Sebastian Nuri, Pakow Bonful.


Innbyttere: Edvard Giske Bakken, Hamza Hussain, Emil Østerbø, Adriano Luisa-Vidonis, Ali Reza Hosseini.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...