ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Sagene vil samle 200 til rivaloppgjør på Voldsløkka

Her fra en tidligere fotballkamp. Foto: Arvid Sivertsen (arkivfoto)

Nyopprykkede Sagene kjemper om både opprykk til 3. divisjon og semifinale i OBOS-cupen. Mot byrival Manglerud Star vil klubben mønstre, og håper på 200 tilskuere på Bjølsen kunstgress.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: – Vi har hele tiden denne sesongen sagt at vi skal ta en kamp av gangen, og samtidig holde fast på målet vårt om 30 poeng og berge plassen. Når vi seks runder før slutt har nådd målene vi satte oss, er det først og fremst et klapp på skulderen til gutta på laget, men også en mulighet for å jakte videre. Vi er sultne på mer, sier Sagene-trener Nima Backi.

Mannskapet til Nima Backi og assistenttrener Håvard Fossum har virkelig slått nedenfra og opp i 4. divisjon denne sesongen. Det nyopprykkede laget har tapt færrest kamper i avdelingen, og med 16 plussmål er det kun serieleder Oppsal 2 som er bedre.

Sterk borteseier mot Oslo City

Denne uken kom nyheten om at tidligere Sagene-spiller Philip Slørdahl fikk trene med a-landslaget i forkant av fredagens EM-kvalifisering. Slørdahls tidligere lagkamerater ville ikke være noe dårligere. I tirsdagens borteoppgjør mot Oslo City vant de svart og hvitstripede komfortabelt 3-0 etter scoring av Sebastian Nuri, Victor Jørgensen og Kenneth Brendryen.

– Dette laget har utviklet seg sesongen gjennom, og selv om vi ikke var på topp mot Oslo City vant vi komfortabelt 3-0. Vi har respondert bra på de sure poengtapene mot både Follo 2 og ikke minst Lommedalen, og nå har vi alt å spille om til de siste kampene, sier Backi.

Backi forteller at målet for resten av sesongen nå er å sikre topp 4 som gir kvalifiseringsplass til NM i 2020. I tillegg vil laget gjøre det de kan for å nå finalen i OBOS-cup.

ANNONSE

Vil fylle Bjølsen kunstgress

Første hinder er Høvik i kvartfinalen fredag, før Manglerud Star gjester Bjølsen kunstgress tirsdag kveld. Til den kampen lover Backi «fyr og flamme» og håper på fulle tribuner i det som blir en nøkkelkamp i kampen om et eventuelt opprykk.

– Vi har ikke noe uttalt mål at vi skal rykke opp, men vi ser at vi er på skuddhold til å være med helt inn denne sesongen. Da går vi selvfølgelig for det, selv om spillet og utvikle unge spillere hele tiden for Sagene vil være det aller viktigste, sier Backi.

Sportslig leder i Sagene, Morten Hagen, støtter Backi, og sier at klubben gleder seg enormt over utviklingen til a-laget. I løpet av august har laget forsterket med seks nye spillere.

– Ikke bare utvikler vi gode spillere, som Slørdahl som nå spiller i Eliteserien. Vi tiltrekker oss også unge talenter samtidig som a-laget presterer svært bra. Det er på tide at vi lager «show» på Bjølsen, og vi lover god stemning for alle fremmøte, sier Hagen.

ANNONSE

Kampfakta:

Oslo City – Sagene 0-3 (0-2)
4. divisjon, avd. 01 – Furuset kunstgress.

Dommer: Kim Minh Nguyen

0-1 (38.) Sebastian Nuri, 0-2 (42.) Victor Jørgensen, 0-3 (47.) Kenneth Brendryen

Sagene (4-3-3): Erlis Avdia – Leon Torgersen Berner, Haakon Alexander Helsingen, Victor Jørgensen, Thanu Anderson – Jonathan Hafell, Eirik Strøm, Ole Aklilo Lineikro – Kenneth Brendryen, Sebastian Nuri, Pakow Bonful.

ANNONSE

Innbyttere: Edvard Giske Bakken, Hamza Hussain, Emil Østerbø, Adriano Luisa-Vidonis, Ali Reza Hosseini.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE