Sagene Avis

Samlet seg til stor korpsfest

FELLESKONSERT: Det var konsert med alle skolekorpsene i bydelen lørdag 6. april. Bjølsen Skoles Musikkorps stilte i uniform. Foto: Valborg Dyngstad

– Dette var avslutningen på en sesong med distriktsmesterskap og konserter. Nå lades det opp til 17.mai! forteller korpsmor og loppegeneral i Nordpolen skolekorps.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2019 kl 09:05

TORSHOV: Lørdag 6. april var det korpsfest i en fullsatt Lilleborg kirke. Alle skolekorpsene i bydelen var samlet til en stor felleskonsert, der alle spilte noen nummer hver før det ble avsluttet med et fellesnummer.

Nordpolen var først ute og stilte med både junior- og hovedkorpset.

– Et høydepunkt var Phantom Of The Opera. Etterpå spilte Sagene og Lilleborg, de har et samarbeid med ukentlig samspill. Et høydepunkt var en improvisasjon, der barna spilte uten noter og det var solospill for en helt fullsatt kirke, forteller korpsmor og loppegeneral i Nordpolen skoles musikkorps, Lise Lahn-Johannessen.

Korpsene spilte flere Michael Jackson-låter, men Man In The Mirror ble omgjort til Maur In The Mirror, og Bad til Vi er kule. De spilte også musikk fra Star Wars-filmene, Kiss og Abba.

– Bjølsen skolekorps stilte i flotte uniformer og spilte blant annet A Klezmer Karnival. Det hele ble avsluttet med fellesnummeret Thriller. For dirigentene var det hyggelig å møte kollegaer i korpsbydelen Sagene, og for ungene var dette avslutningen på en sesong med distriktsmesterskap og konserter. Nå lades det opp til 17.mai!


KONSERT: Sagene og Lilleborg spilte sammen. Foto: Valborg Dyngstad

LILLEBORG KIRKE: Nordpolen Skoles Musikkorps Foto: Valborg Dyngstad

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...