ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Samlet seg til stor korpsfest

FELLESKONSERT: Det var konsert med alle skolekorpsene i bydelen lørdag 6. april. Bjølsen Skoles Musikkorps stilte i uniform. Foto: Valborg Dyngstad

– Dette var avslutningen på en sesong med distriktsmesterskap og konserter. Nå lades det opp til 17.mai! forteller korpsmor og loppegeneral i Nordpolen skolekorps.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2019 kl 09:05

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Lørdag 6. april var det korpsfest i en fullsatt Lilleborg kirke. Alle skolekorpsene i bydelen var samlet til en stor felleskonsert, der alle spilte noen nummer hver før det ble avsluttet med et fellesnummer.

Nordpolen var først ute og stilte med både junior- og hovedkorpset.

– Et høydepunkt var Phantom Of The Opera. Etterpå spilte Sagene og Lilleborg, de har et samarbeid med ukentlig samspill. Et høydepunkt var en improvisasjon, der barna spilte uten noter og det var solospill for en helt fullsatt kirke, forteller korpsmor og loppegeneral i Nordpolen skoles musikkorps, Lise Lahn-Johannessen.

Korpsene spilte flere Michael Jackson-låter, men Man In The Mirror ble omgjort til Maur In The Mirror, og Bad til Vi er kule. De spilte også musikk fra Star Wars-filmene, Kiss og Abba.

– Bjølsen skolekorps stilte i flotte uniformer og spilte blant annet A Klezmer Karnival. Det hele ble avsluttet med fellesnummeret Thriller. For dirigentene var det hyggelig å møte kollegaer i korpsbydelen Sagene, og for ungene var dette avslutningen på en sesong med distriktsmesterskap og konserter. Nå lades det opp til 17.mai!

ANNONSE

KONSERT: Sagene og Lilleborg spilte sammen. Foto: Valborg Dyngstad

LILLEBORG KIRKE: Nordpolen Skoles Musikkorps Foto: Valborg Dyngstad

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE