Sagene Avis

8. mars:

Se Hillary Clinton snakke om likestilling på BI i Nydalen

På kvinnedagen besøkte blant annet tidligere utenriksminister i USA, Hillary Clinton, BI i Nydalen. Hele dagen ble streamet live. Her kan du se opptakene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2019 kl 16:37

Øverst kan du se seansen med Hillary Clinton (del 2 av programmet). Del 1 kan sees i sin helhet nederst i denne saken.

NYDALEN: Besøket skjer i forbindelse med en internasjonal konferanse om likestilling, som finner sted på BI i Nydalen på den internasjonale kvinnedagen 8. mars.

Hillary Clinton blir hovedtaler under Gender Equality-konferansen, og foredraget hennes er en del av et større BI-prosjekt kalt «The Gender Equality Experience». BI har invitert internasjonale studenter fra hele verden til å delta på en uke med et spennende og utfordrende program, med fokus på likestilling. Interessen har vært god – av 785 søkere har seks studenter fått muligheten til å delta.

Hillary Clinton snakker på BI på Kvinnedagen. Her er den tidligere utenriksministeren fotograferti Washington DC i 2016. Foto: Lorie Shaull [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons.

– Dette blir en spennende uke. Vi ser frem til å ta imot både tidligere utenriksminsiter Clinton, og studenter fra hele verden, på BI. Det blir interessant å få Clintons perspektiv på kjønnslikestilling og mangfold som essensielle drivere for en bærekraftig økonomi, sa BI-rektor Inge Jan Henjesand, på skolens nettsider i forkant av arrangementet.


Les mer om besøket, og programmet, hos BI.

Det hele startet klokken 12.00, og på planen står blant annet rektor ved BI, Inge Jan Henjesand, ordfører i Oslo, Marianne Borgen (SV), nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H), og det hele avrundes fra klokken 15.00, med foredrag av tidligere utenriksminister i USA, Hillary Clinton.

Seansen fra BI i Nydalen streames fra klokken 12.00, se opptak av del 1 under. Du kan se sendingen live øverst i saken.

Direktesending fra BIs Facebook-konto 8. mars.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...