Sagene Avis

Se hvordan denne byggegropa vil se ut i 2018

Slik så byggeplassen ut i januar. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kontorbygg på syv etasjer, med egen park. Hit flytter Helsedirektoratet neste år.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2017 kl 08:08

STORO: Byggingen av Skanskas kontorprosjekt Workplace Oo startet opp i januar i år i Vitaminveien 4, vis à vis Cirkle K-bensinstasjonen på Storo.

7 etasjer og park

Her skal det reises et kontorbygg i 7 etasjer og én underetasje, med næring i første etasje mot Vitaminveien. Tiltaket er delt inn i to bygningsvolumer som slutter seg rundet en delt glassgård. Hovedinngang for kontorbygget blir mot Vitaminveien.

Det skal anlegges en park på tomten, som tidligere er omtalt som en «allment tilgjengelig bydelspark syd for bygget, og grønne gangdrag på vest- og østside. Begge gangdragene knytter Vitaminveien mot den nye bydelsparken».

Ifølge Skanska er bygget prosjektert til å bli et «effektivt, fleksibelt og miljøsmart kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger». Det skal miljøsertifiseres etter Breeam Excellent, og er på til sammen 24.117 kvadratmeter.

Helsedirektoratet flytter inn

Bygget skal stå innflyttingsklart høsten 2018, og Skanska melder nå at de har leid ut deler av bygget til Helsedirektoratet for en tiårsperiode.


– Jeg kan bekrefte at vi har signert leiekontrakt med Helsedirektoratet på 11.165 kvm i vårt prosjekt Workplace Oo, sier Sabine Bartler, Utleiesjef i Skanska Commercial Development Norway i en pressemelding.

– Vi er meget fornøyd med at Helsedirektoratet valgte Workplace Oo, og vi ønsker dem varmt velkomne til Storo. Vi ser at Storo er i spennende utvikling, og er i ferd med å naturlig smelte sammen med Nydalen. Vi har stor tro på at Storo / Nydalen vil utvikle seg videre som et attraktivt område for kontorarbeidsplasser, boliger, handel, service og kultur. God byutvikling handler om å utvikle tett rundt kollektivknutepunktene og sørge for at området har en god kombinasjon av «alt» slik at området får en puls gjennom hele døgnet. Vi ser frem til å fortsette utleiearbeidet med å fylle opp resten av kontorbygget, sier Bartler i pressemeldingen.

Taket raste

Tidligere lå det en bilbutikk her. Etter at den ble lagt ned, og før rivingen av bygget startet, raste taket i det gamle bygget samme. Les om hva som skjedde, her!

Mye på Storo

Det skal bygges mye og stort i Storo-området fremover. I mars ble åpningsdatoen for det som blir Norges største kinosenter, i Vitaminveien 11, klar.

Og på andre siden av veien skal det bygges boliger.


I Sandakerveien, like nedenfor Storosenteret og mellom Gunnar Schjelderups vei og BI, planlegges boliger, både av Avantor, og av Obos, som har kjøpt trykkeritomten i Nydalen.

Og legemiddelindustribedriften GE Healthcare går mot strømmen og bygger opp produksjonen sin på Storo.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...