Sagene Avis

Barna ryddet opp:

Se så flinke de er!

Fire- og femåringene i Lilleborg barnehage gjorde parken fin igjen. Foto: Lilleborg barnehage

Fire- og femåringene i Lilleborg barnehage tok med hansker og poser til Torshovparken, da voksne parkgjester ikke hadde klart å rydde opp etter seg selv.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2021 kl 10:50

TORSHOV: Onsdag skrev Sagene Avis om at barna i Lilleborg barnehage ryddet opp i parken, etter at flere voksne parkgjester hadde «glemt» å kaste søppelet sitt.

– Oppe ved paviljongen var det tydeligvis noen som hadde kost seg i går i finværet, med mat og drikke. Når man er hjemme rydder man etter seg, kaster søppel, vasker opp så man slipper å se rotet. Det gjør man tydeligvis ikke når man ikke er hjemme. Det så fanken ikke ut! skrev Vigdis Martinsen i et innlegg på Facebook.

Slik så det ut i parken før barna tok på seg ansvaret med å rydde. Foto: Vigdis Martinsen/privat

Etter å ha ringt rundt til barnehagene, fant vi ut at det var fire- og femåringene i Lilleborg barnehage som hadde vært så flinke til å rydde. Du kan lese hele saken her.

Nå har vi også fått låne bildene fra utflukten, bare se her hvordan de har stått på:


Foto: Lilleborg barnehage


Foto: Lilleborg barnehage


Foto: Lilleborg barnehage


Foto: Lilleborg barnehage

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...