Sagene Avis

Sikrer kinoutgangen

Inn- og utgangen til Odeon kino går nesten rett ut i Vitaminveien. Foto: Janina Lauritsen

Slik at kinogjestene ikke skal vandre rett ut i gata etter forestilling.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

STORO: 22. mars åpnet Oslos nye kinosenter – det største i Norge med 14 saler og IMAX – Odeon på Storo. Men fortsatt gjenstår det arbeider på byggene rundt. Inn- og utgangen til kinoen går forbi byggeplassen og ender ut i Vitaminveien.

I forrige uke skrev en bekymret leser til lokalavisen: Han frykter påkjørsler når kinopublikum kommer fra forestilling og ut i mørket i Vitaminveien.

Vadrer i veibanen

– Det er ikke gatelys utenfor og når folk uten refleks bare vandrer i veibanen på vei hjem, er det veldig vanskelig å se disse personene, særlig med møtende billys. Har selv kjørt forbi flere kvelder, det samme har min kone på vei hjem fra kveldsvakter, hvor vi har opplevd farlige situasjoner, skriver leseren.

Han frykter at det kan skje en ulykke.

LES OGSÅ: Enormt lerret, varme i setene og 14 nye kinosaler

Monterer lys

Disse skal sørge for et opplyst inngangsparti. Foto: Janina Lauritsen

Den nye kinoen er en del av Storo Storsenter, og senterdirektør Unni Merethe Aasgaard forteller at de nå har satt opp gatelys ved utgangen til Odeoen:

– Veidekke har satt opp flere lysmaster, ved utgangen. Når alt står ferdig blir det jo også fortau på «riktig side» av veien langs fasaden til hotellet. I tillegg har vi kjøpt inn rekkverk som skal lede gjestene mot overgangsfeltet, forteller senterdirektøren.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...