Sagene Avis

Årets navn og ildsjel:

Siste innspurt. Stem nå!

FINALISTENE: Leksehjelpen (øverst), aksjonsgruppa på Torshovtoppen (nede) og kantor Stein Skøyeneie i Sagene kirke. Foto: Privat / Sagene Avis

Fredag kl 12.00 er siste mulighet for å stemme på Årets navn og ildsjel 2020 i bydel Sagene. Her kan du lese mer om finalistene, og bli med på å avgjøre hvem som vinner.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

BYDEL SAGENE: For tredje gang skal vi kåre Årets navn og ildsjel i bydel Sagene sammen med Sagene Avis' lesere. I fjor vant Ungdomsrådsleder og Sagene IFs "lille daglige leder" Warsame Isse, og i 2018 ble Merete Grytten, primus motor for klubben på Fernanda Nissen skole, den aller første vinneren av Årets navn og ildsjel i Sagene Avis.

25. desember åpnet vi for avstemming på de fire finalistene redaksjonen har plukket ut, etter at leserne hadde nominert kandidater.

Nå er vi helt i innspurten. Fredag kl. 12.00 stenger vi for stemmegivning, og vi sitter igjen med en vinner!

Den av finalistene som får flest stemmer, vinner heder og ære, og får 10.000 kroner fra vår samarbeidspartner Storo Storsenter. Pengepremien skal vinneren få gi videre til et fritt valgt, godt formål i lokalmiljøet.

Årets tre finalister har på hver sine måter gitt litt ekstra dette året. Alle fortjener de en stor takk, men kun én av dem kan vinne kåringen av Årets navn og ildsjel 2020. Under kan klikke deg inn og lese litt mer om hver enkelt, og nederst avgir du din stemme!

A. Aksjonsgruppa «Bevar Torshovtoppen»

Hilde Brinchmann, Line Flo og Marte Vike Arnesen står bak aksjonsgruppa som i snart to år jobbet for å stoppe utbyggingen av Torshovtoppen.

Les mer om Aksjonsgruppa her:

B. Kantor Stein Skøyeneie

Stein Skøyeneie har i over 10 år spilt orgelkonserter gratis for befolkningen på Sagene hver tirsdag.

Les mer om Stein her:

C. Leksehjelpen

Leksehjelpen i bydel Sagene er et samvirke som drives av foreldre og frivillige leksehjelpere, med støtte fra Nordpolen skole, Deichmanske bibliotek på Sandaker, Sagene Frivilligsentral og Bydel Sagene. Det er særlig fire personer som har stått sammen for koordinering av leksehjelpen. Atle Seierstad og Brit Sundland (koordinerende leksehjelpere), Safia Mohommed og Zahra Hassan (forelder og frivillig).

Les mer om Leksehjelpen her:

Stem!

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...