Sagene Avis

– Skal vi kjempe om en topplassering, må kamper som denne vinnes

Skeid sikret tre poeng i første hjemmekamp. Foto: SKJERMDUMP AMEDIA

Sa skeidokseleder Jonny Olsen i forkant av Skeids første hjemmekamp, mot Nardo. Og gutta var effektive på Nordre Åsen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

NORDRE ÅSEN: Første seriekamp hjemme for Skeid, lørdag 21. april, Skeid som i seriestarten kun fikk med seg ett poeng borte mot nabo Kjelsås, etter 0-0.

Skeidokseleder Jonny Olsen kommenterte i forkant viktigheten av å vinne kamper som denne, hvis Skeid skal ha noe i toppen av 2. divisjon å gjøre.

Og Skeid-gutta leverte på Nordre Åsen, denne lørdagen.

Sjansefattig

En noe sjansefattig arbeidskamp inn i andre omgang i vårsola, men hjemmelaget var effektive.

Endelig første seriemålet for Skeid, etter «brasse»-scoring av tidligere Kjelsås og Kåffaspiller, Stian Kommandantvold Pettersen, og som kom til Skeid etter forrige sesong.

Øker ledelsen

I andre omgang gjør Nardo en feilpasning, Johannes Andres Nunez Godoy snapper ballen, setter i mål og øker ledelsen til 2-0 i 64. minutt.

Nardo kommer ikke til mange muligheter, men i 78. minutt header Nardo i tverrliggeren, det var nære på for redusering til gjestene.

Can legger på

Så setter Skeid spikern i kista for Nardo, i 83. minutt. Sulayman Bojang får med seg ballen og går langt oppover på høyre kant, sender pasning til Hassan Mohamed Yusuf som får lagt inn, og der er Mesut Can på plass foran Nardos mål - 3-0 til vertene.

Som også blir sluttresultatet.


Her kan du se fotballdetaljene i kampen mellom Skeid og Nardo på fotball.no

LES OGSÅ: Neste NM-runde er klar, Skeid får besøk av eliteserielaget Sandefjord

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...