ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

«Gjørmehav» rundt Voldsløkka:

– Skandaløst dårlige forhold

Det er gjørmete rundt Voldsløkka for tiden. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Nedbøren i det siste har ført til at turveien rundt Voldsløkka har blitt skikkelig utrivelig. Er det noe håp om snarlig bedring?

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: – Skandaløst dårlige forhold på gangveien rundt Voldsløkka nå.

Vått nederst på Voldsløkka. Foto: Privat

Vi har fått flere meldinger fra lesere om at forholdene på gangveien rundt Voldsløkka er begredelige. Både på Bjølsen-siden og Tåsen-siden er veiene i ferd med å bli omgjort til gjørmehull. Og når værmeldingen sier til dels store nedbørsmengder i helgen, blir det neppe bedre med det første.

Det er gjørmete rundt Voldsløkka for tiden. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Dette er jo ubrukelig. Det er en strålende dag. Men her må man gå rundt. Og når alle gjør det, blir det bredere og bredere område med gjørme. Må fikses sporenstreks! skriver en leser.

ANNONSE

Se video her:

Leservideo.

Vi spurte derfor Bymiljøetaten om de er kjent med utfordringene, og om det ligger noen planer om å bedre dreneringen ved gangveiene i forbindelse med oppgraderingsarbeidene på selve sletta. Den er nå stengt av, og skal etter planen være klar til våren.

Ned mot Tåsenveien er det også vått. Foto: Privat

– Vi utbedret deler av gangveiene tidligere i år, men ikke disse områdene. Vi utbedret hovedsakelig de delene av gangveien vi hadde fått tilbakemeldinger om at var mest utfordrende, samt bedret dreneringen ned mot sandvolleyballbanene, sier pressevakt Guro Birkeland Tangen.

– Når vi nå er inne i den våte årstiden, ser vi at det blir bløtt flere steder, og da er det nyttig for oss med tilbakemeldinger i tjenesten bymelding.

ANNONSE

Hun kan ikke love at det kommer noen rask utbedring av forholdene på turveien.

– Vi vil vurdere behovet for ytterligere rehabilitering, men kan per nå ikke si noe om når det eventuelt kan bli utført, siden vi skjøtter og vedlikeholder svært mange turveier i tillegg til lekeplasser, strender, parker og andre friområder hvor denne typen problematikk også kan oppstå, sier Birkeland Tangen.

Også på oversiden av løkka er det gjørmete. Foto: Privat

Det er gjørmete rundt Voldsløkka for tiden. Foto: Privat

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE