Sagene Avis

Skeid vant over Tyskland!

SKEID-TYSKLAND: Skeid møtte Tyskland på Voldsløkka, fredag 25. januar. Foto: Janina Lauritsen

Det ble jevnt, men Skeid sikret seier med hjem til Nordre Åsen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2019 kl 21:17

VOLDSLØKKA: Fredag 25. januar møtte Skeid Tyskland på Voldsløkka landhockey- og kunstisbane.

– Vi er glade for å ha mottatt denne utfordringen. Så vidt jeg vet er det første gang Skeid spiller mot et annet landslag, sa leder for Skeid bandy, Helge Holter, i forkant av kampen.

Han kalte det en stor utfordring å skulle spille mot et lag som møter Norges landslag i VM neste uke, 28. januar, i Vänersborg i Sverige.

– Kampen vil sikkert preges av et offensivt Tyskland, som har spillere både fra russisk 1. divisjon og den svenske toppserien - dette blir en tøff oppgave for våre iskrigere, sa han videre.

Skeidoksene

Skeidoksene Morten «Burnley» Fagerli, Espen Mariusen Lie, Ray Tørnkvist og Rune Hansen stilte opp med store forventninger og i kampklart humør.

– Vi skal spille mot Tyskland! Kult! sier en storfornøyd Fagerli.

– Jeg har venner i Vålerenga, de spiller mot Strømmen i dag... HAH! Vi spiller mot Tyskland! sier han før han blir med de andre og roper "Sa Sa Sa, bra bra bra, Skeid, Skeid, Skeid!

SKEIDOKSENE: Morten «Burnley» Fagerli, Rune Hansen, Espen Mariusen Lie og Ray Tørnkvist.

Jevn kamp med hjemmeseier

Lokalavisa snakker med en fornøyd leder av Skeid bandy, Helge Holter, etter kampen som endte 8-6 til Skeid.

– Dette ble en jevn kamp, uten noen skader av betydning og med mye bra spill!

Tyskland hadde to-tre gode spillere som scoret mål, men Skeid hadde flere scorere og flere gode spillere. Sånn sett var det ujevnt, forteller Holter.

– Jeg er veldig fornøyd med innsatsen. Vi ble oppfordret til å spille litt roligere, så det ikke skulle bli så intensivt. Vi hadde en god styring og god kontroll på motstanderen, og vi klarte å styre dem ut i kantene. Det var godt bandyspill og gode skudd!


VOLDSLØKKA: Skeid Foto: Janina Lauritsen

VOLDSLØKKA: Tyskland-Skeid Foto: Janina Lauritsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...