Sagene Avis

Slutt på åpen barnehage her

En leser savner åpen barnehage på Torshov. Bydelen informerer at tilbudet flyttes. Foto: Leserbilde

Åpen barnehage flyttes ut av Kjeglebanen og Torshov, til bydelens nye innbyggersenter.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

TORSHOV: En leser savner åpen barnehage i det røde huset, kalt «Kjeglebanen», som ligger ved siden av Torshov kirkepark og Åsenhagen barnehage.

Huset har stått tomt en stund, og det er foreløpig ikke sikkert hva det vil brukes til fremover.

Tilbudet til barn uten barnehageplass utvikles i tråd med Oslo kommune sine føringer, og bydelen gleder seg til å starte opp et nytt tilbud i innbyggersenteret så fort det står ferdig, sier kommunikasjonsansvarlig i Bydel Sagene, Kathinka Nordhagen Selsjord, til Sagene Avis.

Innbyggersenteret det vises til er under oppføring og vil trolig åpnes i løpet av høsten/før jul. Her skal flere av bydelens tjenester og tilbud samles under samme tak. Du kan lese mer om hva som kommer i innbyggersenteret i denne saken:

– I tillegg til prosjektperioden med utvikling av nytt tilbud, har koronapandemien gjort at vi har måttet holde Kjeglebanen stengt. Huset ligger fint plassert i bomiljøet på Torshov, og bydelen vil nå vurdere hvordan vi best kan bruke dette huset fremover. Huset er også i behov av oppussing og noe utbedringer vil bli gjort i samarbeid med NAV, sier Nordhagen Selsjord videre om åpen barnehage.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...