Sagene Avis

Årets navn og ildsjel ble invitert til Stortinget:

– Warsame er inspirerende!

BESØKTE STORTINGET: Stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde (H), Årets navn og ildsjel Warsame Isse (15) og Sagene Høyre-leder Marco André Lachlan Wang. Foto: Privat

– Han motiveres kun av dette: Han vil gjøre en forskjell. Han rører folk. Jeg skjønner godt at folk ser opp til Warsame, sier Mathilde Tybring-Gjedde (H).

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2020 kl 21:33

OSLO/BYDEL SAGENE: Torsdag 30. januar ble Årets navn og ildsjel, Warsame Isse, invitert til Stortinget.

Stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde (H) og leder av Sagene Høyre, Marco André Lachlan Wang, ville gjerne få gode innspill til hvordan barn og unge skal få det bedre og tryggere i bydel Sagene.

Les også: Han er årets navn og ildsjel: – Jeg hadde aldri forventet å stå her

– Ble glad

– Jeg ble spurt av Mathilde som gjerne ville snakke med meg angående å droppe ut av skolen, og hva politikerne kan gjøre bedre i bydel Sagene. Jeg foreslo en del bra ting, jeg lærte mye om Høyre og det de satser på å gjøre. Jeg ble glad da hun sendte meg melding og spurte om jeg kunne komme! sier Isse.

Tybring-Gjedde forteller at hun syns Isse er inspirerende.


– Han er en 15 år gammel ildsjel som jobber hver dag for at vi skal få flere ungdom i arbeid, idrett, skole og aktivitet. Han motiveres kun av dette: Han vil gjøre en forskjell. Han rører folk. Jeg skjønner godt at folk ser opp til Warsame.

Warsame Isse er også leder for Sagene Ungdomsråd, les mer om hvorfor han mener han er en god leder

– Må bli flinkere til å spørre og lytte

Tybring-Gjedde er skikkelig glad for at Isse takket ja til å ta turen til Stortinget. Hun forteller at de stilte ham omtrent 60 spørsmål på halvannen time, og de fikk mange gode innspill.

– Sagene må ha flere tilbud til unge som trenger et sted å være etter skoletid. Vi må bli flinkere til å spørre og lytte til unge, slik at tilbudene blir gode nok. Vi må ha bedre norskopplæring til folk i bydelen, og skolen må nå ut til foreldrene. De må være med på laget. Ingen unge skal føle seg utrygge på Sagene, sier hun.

– Jeg synes engasjementet til Warsame er imponerende! Vi skal alle være med og gjøre Sagene til et bedre sted å bo. Derfor er det så viktig at vi har god dialog med alle, både unge som eldre i bydelen vår. Jeg synes dette møtet var lærerikt. Vi fant en del områder hvor vi kan jobbe sammen for å gjøre bydelen vi er så glad i enda bedre, sier Lachlan Wang.


Warsame Isse og Sagene Høyre-leder Marco André Lachlan Wang. Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...