Sagene Avis

Sagene Avis

Banjo-Kari er takknemlig for alle gode somre

SOMMERPRATEN: Kari Svendsen, også kjent som Banjo-Kari. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

Kari Svendsen, også kjent som «Banjo-Kari», syns ikke det er så lett å svare på hva som er det beste sommerminnet når man har rukket å bli 69 år. Men hun tilbringer helst sommerdagene i kolonihagen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SOMMERPRATEN: I sommer slår Sagene Avis av en prat med en rekke lokalprofiler. I Sommerpraten blir du bedre kjent med de lokale fjesene, og hva de skal i sommer.

Kari Svendsen er en kjent artist, visesanger, gitarist og banjospiller fra Oslo. I ti år har hun stått på scenen med Sagene-cabareten. I sommer holder hun seg på et skyggefullt sted, og gjerne i kolonihagen i nabobydelen Nordre Aker.

– Hva opptar deg mest akkurat nå?

– Jeg strøjobber som vanlig, noen festivaler rundt i landet - har vært noen dager i Stryn med moren min og besøkt en god venninne der, ellers så mye som mulig i kolonihagen.

– Hvilke planer har du denne sommeren?

– Skal feire min gode venn og trekkspiller Kjetil Skasliens 80-årsdag under Finnskogdagene på Svullrya. Ellers kolonihagen...

– Kan du fortelle litt om ditt beste sommerminne?

– Det ekke lett å svare på når man snart er 69 år... Så da sier jeg – takknemlig for alle gode somre!

– Hva har opptatt deg mest siden sist sommer?

– Da mener du i løpet av vinter'n? Jobber jevnt og trutt med konserter, Josefine Visescene og innspilling av ny Rudolf Nilsen-CD - etter På Stengrunn (1973!) kommer snart På Gjensyn - 46 år etterpå...

– Hva førte deg til bydel Sagene, og hva er det beste med bydelen, synes du?

– Sagene-cabareten hver november, og mange gode venner som bor på Sagene.

– Hva synes du er det aller beste å gjøre på en varm sommerdag?

– Helst rolig i kolonihagen, men siden jeg ikke er så glad i varme så holder jeg meg på et skyggefullt sted...

– Hva leser du i sommer?

– Jeg leser både skjønnlitteratur, biografier og krim, så det veksler. Glad i Rolf Hansens x-ord i Dagbladet!

– Klarer du å koble helt av og nyte sommeren?

– Ikke så flink til å koble HELT av - det durer og går litt, men jeg har et godt sovehjerte!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...