ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Tredje runde i NM i kveld:

«En klubb som har med seg mye historie»

3. runde i NM i kveld, Skeid - Ranheim, på Intility Arena. Her fra tidligere kamp i år på Nordre Åsen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

I kveld sparkes i gang tredje runde i NM - Skeid tar imot eliteserielaget Ranheim, men ikke på Nordre Åsen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2019 kl 10:56

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Etter en forrykende fotballkamp i andre runde i NM - borte mot naboene Kjelsås, kunne Skeid juble over videre avansement i cupen.

Gutta fra Nordre Åsen vant til slutt 4-3 over naboklubben, etter ekstraomganger – les hele saken her

Ikke tapt for Ranheim siden 1949

Onsdag kveld klokken 18.00 venter neste cupmotstander for Skeid, eliteserielaget Ranheim. Sistnevnte har selv dykket ned i fotballhistorien og skriver blant annet dette om kveldens motstander, fra OBOS-ligaen:

«Skeid er en klubb som har med seg mye historie. Klubben er knyttet til strøket Torshov i Oslo og har vunnet åtte norgesmesterskap og ett seriemesterskap i fotball. Sist gang de vant cupen var i 1974 og har spilt flere sesonger på øverste nivå i norsk fotball. Lagene har møttes en rekke ganger i historien, sist lagene møttes var i 2. divisjon i 2006 og 2008. Da vant Skeid alle kampene (...) Av 10 oppgjør har Ranheim vunnet kun en kamp mot Skeid, og det var første møtet i 1949.»

Intility Arena

Kunstgresset på Nordre Åsen rehabiliteres, så derfor går kampen i kveld ikke på Nordre Åsen, men på Intility Arena på Valle.

ANNONSE

Skeid spiller første året i OBOS-ligaen i år. Laget har 10 poeng etter 11 kamper. Forrige kamp var søndag, hvor Skeid spilte 1-1 mot KFUM. Skeid ligger i skrivende stund på en 13. plass på tabellen, med 10 poeng.

HER KAN DU SE ALLE KAMPENE MED RESULTATER SÅ LANGT I OBOS-LIGAEN

LES OGSÅ: Slik skal Skeid få råd til alt de ønsker seg

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE