Sagene Avis

Ikke bare fotball-VM, men også Tigergutts barnehagecup

Fra venstre: Julek, Hubert og Maryam fra 100Meterskogen barnehage, og på fotballcup på Nordre Åsen torsdag. Foto: TIRIL HAGA

De håper på at dette blir en stor årlig happening.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

NORDRE ÅSEN: Fotball-VM er i gang, men ikke minst ble det også for første gang denne uken arrangert Tigergutts barnehagecup, på Nordre Åsen, i regi av Skeid. En cup mellom barnehager fra Bydel Nordre Aker og Bydel Sagene.

Det var ikke så mange barnehager som stilte første gangen. Men 100Meterskogen barnehage, Nordpolen barnehage og Torshovdalen møtte opp. Det var mange blide, ivrige og engasjerte barn, litt regn brydde ingen seg ikke om.

Første gang

– Det er første gang i historien for Skeid å ha et slik arrangement», sier Morten Kampevold, sportssjef for barnefotball 5-12 år i Skeid, på klubbens egen hjemmeside, og at dette i utgangspunktet var en ide fra 100Meterskogen Barnehage.

– Siden vi er Skeids nærmeste nabo, var dette noe jeg hadde veldig lyst til å se om var mulig å få til i eget nærmiljø. Skeid har tatt veldig godt imot ideen og sammen har vi fått Tigergutts barnehagecup 2018 på plass. Om noen år håper jeg at dette har blitt til en stor, årlig happening, sier styrer i 100Meterskogen barnehage, Kjell Endre Aasmundtveit på klubbens hjemmeside.

Ivrige barn på Nordre Åsen, hvem bryr seg om det regner litt? Foto: TIRIL HAGA

Lewanolowski

Julek, Hubert og Maryam fra nevnte barnehage var på laget med navn Lewanolowski. Selvfølgelig etter en fotballhelt - Robert Lewandowski er en polsk fotballspiller som spiller for den tyske klubben FC Bayern München, og kaptein på det polske landslaget.

Det ble bare mye moro på Nordre Åsen torsdag.

– Vi har det veldig gøy, og vi har vunnet masse! sier Hubert som er fire år.

Kompisen Julek på fem år forteller han pleier å spille litt på Skeidbanen - eller Nordre Åsen - til vanlig også.


Både Julek og Hubert ser frem til VM og favorittlaget deres er selvfølgelig Polen.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...