ANNONSE

Inviterer til gratis landhockeyskole

LANDHOCKEYSKOLE: Skolen er gratis og på mandager fra klokken 18-19 frem til skoleferien. Foto: Janina Lauritsen

Nå kan barna få teste ut en av verdens største ballsporter, på den splitter nye landhockeybanen som offisielt ble åpnet i forrige uke.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2018 kl 14:55

ANNONSE

VOLDSLØKKA: Mandag 4. juni startet Sagene IFs landhockeyskole for barn.

– Skolen skal lære grunnleggende landhockeyferdigheter til barn mellom seks og tolv år som er interessert i denne idretten. Etter skolestart kan de som er hekta bli hockeymedlemmer og trene sammen med de nåværende Sagene-hockeybarna, sier Michael Abramowski, leder av Sagene IF landhockey.

En av verdens mest populære idretter

Tidspunktet for skolen faller akkurat etter slutten av Sagene IFs prosjekt med aktivitetsskolene, der de etter påskeferien lærte barna fra tre lokale skoler hvordan landhockey spilles.

– Disse barna kan nå i juni finslipe det de har lært, gjerne sammen med venner som har gått glipp av denne gleden.

Alle barna som møtte opp på landhockeyskolen forrige mandag syns dette var veldig moro og de ville prøve å ta med vennene sine neste gang, forteller Abramowski.

Skolen er gratis, du får låne utstyr og varer de tre første ukene i juni, altså frem til skoleferien. De som fullfører skolen får en liten gave.

– De får også kontakt med en av verdens mest populære idretter, som i Norge enn så lenge står i skyggen av innebandy, bandy og ishockey – selv om disse neppe spilles på sommeren.

Vil ha et bredere landhockeymiljø

Sagene IF hadde en lignende hockeyskole i september i fjor, etter at den nye landhockeybanen da ble tatt i bruk. Da dannet de grunnlaget til sitt barnelag, som nå har ti ivrige gutter og jenter mellom seks og tretten år.

– Nå håper vi på å utvide barneavdelingen slik at vi får et bredere landhockeymiljø i Sagene IF. Med åpningen av den nye banen i fjor og av klubbhuset i år har vi utmerkede forutsetninger!

Landhockeyskolen er fra klokken 18.00-19.00 på Voldsløkka landhockeybane, mellom skatehallen og margarinfabrikken. Du trenger vanlig treningstøy, utesko og vannflaske. Det er også bare å møte opp, det er ingen påmelding. Når skolen er over kan du velge om du vil bli medlem av klubben og spille mer landhockey på minilagene.

VOLDSLØKKA: Den nye banen og klubbhuset ble åpnet i forrige uke. Foto: Janina Lauritsen

LES OGSÅ:

– Nå har ikke Sagene IF bare et hjerte på Voldsløkka, men også et hjem!

– Foreldrene har ansvaret for å sette sunn mat på bordet

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!