Sagene Avis

Nå er seriemesterne kåret!

Kringsjå ble kåret seriemester for utendørssesongen 2021 i eliteserien. Foto: Cecilie Sunde Lien

Kringsjå Landhockey er seriemester for utendørssesongen 2021 i eliteserien.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2021 kl 22:48

VOLDSLØKKA: Stillingen mot Furuset ble 3-3, men Kringsjå stakk av med seieren på poengforskjell i serien.

Sebastian Skaugvoll fra Furuset Landhockeyklubb oppsummerte kampen:

– Det var emosjonelt og heftig. Begge lagene ga 100 prosent. Det var tøft for oss siden vi måtte vinne, mens det holdt med uavgjort for Kringsjå. Men det var veldig gøy å spille kampen.

Skaugvoll sier laget kommer sterkere tilbake neste sesong.

– Det er bittert med sølv - det er disse kampene man trener for. Vi har mange unge som blir bedre og bedre gjennom hele sesongen, og det tar vi med oss til neste sesong.

Sebastian Skaugvoll fra Furuset ser frem til neste sesong. Foto: Cecilie Sunde Lien

– Flere ser landhockey finnes i Norge

Leder for landhockey ved Sagene IF, Michael Abramowski, forteller landhockey ikke er spesielt utbredt i Norge.

– Landhockey kommer fra England og er populært i mange andre land, men har slitt med å bli attraktivt i Norge. I Norge er det mer oppmerksomhet på vinteridrettene. Men vi jobber med saken, og ser effekten av barneprosjekter - da blir det mye mer interesse, sier Abramowski.

Tidligere i høst ble det arrangert Aker cup organisert av Mortensrud-Aker Sportsklubb. Alle de fem landhockey-lagene i Norge var representert; Oslo, Sagene, Furuset, Kringsjå og Mortensrud-Aker. Abramowski forteller det var et fint arrangement med to fulle dager med hockey.

Det arbeides også med å lage enda en hockeybane på Mortensrud. Abramowski sier det blir fint å få hockey representert to steder i Norge:


– Da blir idretten mer synlig. Etter vi fikk banen på Voldsløkka har flere sett at det finnes landhockey i Norge. Før var landhockey en nisje-idrett i Norge som ble spilt på bortgjemte baner. Men med en såpass sentral bane på Voldsløkka, og snart en ny på Mortensrud, vil flere se idretten.

Michael Abramowski fra Sagene IF vil at landhockey skal bli mer synlig. Foto: Cecilie Sunde Lien

Vil få inaktive barn inn i idretten

Mohammad Khidash Kiyani fra Furuset Landhockeyklubb forteller om et spennende idrettstilbud for inaktive barn:

– Vi kjører et prosjekt med Oslo Idrettskrets, Bydel Grorud og Oslo og Akershus Bandyregion og NFF Oslo, hvor vi har som mål å nå barn på 5. til 7. trinn som ikke er aktive i idrett, sier Kiyani.

Opplegget vil være for barna etter skoletiden hvor de kan drive med fotball, innebandy og landhockey i 9 uker.

– På grunn av korona har mange vært mye inne, og nå savner folk å komme seg ut. Vi vil få barna inn i organisert idrett slik at de kan være i fysisk aktivetet. Vi vil skape noe med lavterskel for de inaktive slik at veien inn i idretten blir lettere, sier Kiyani.

– Vi vil få barna inn i organisert idrett slik at de kan være i fysisk aktivetet, sier Mohammad Khidash Kiyani. Foto: Cecilie Sunde Lien

Se bildene fra kampen:

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Foto: Cecilie Sunde Lien

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...