ANNONSE

Heder, ære, gavekort og penger:

Hvem bør bli «Årets fotballmamma»?

Ivrige fotballgutter i Skeid, fra tidligere anledning. Men sikkert mange ivrige, flinke og engasjerte fotballmammaer der ute også? Foto: Arkivfoto

Vinneren av «Årets fotballmamma» blir offentliggjort på Fotballfesten 2018, den 25. november på Ullevaal stadion, og vinner gavekort og penger.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

BYDEL SAGENE: – Kjenner du en spesiell person som ALLTID stiller opp i vær og vind, høyt som lavt, og virkelig ordner opp for at barna skal ha et trygt og godt fotballmiljø? Da kjenner du kanskje «Årets fotballmamma»!

Skriver OBOS og ber folk nominere aktuelle fotballmammaer.

Heder, ære, gavekort og penger

Her er det garantert mange ivrige fotballmammaer - og kanskje er det akkurat en Bydel Sagene-mamma som fortjener heder og ære, men ikke minst penger:

– Fra 28. september og frem til 15. oktober kan alle som vil nominere sin kandidat til prisen på våre, eller et OBOS-ligaenlag sin hjemmeside. Når alle de nominerte er registrert følger en lokal avstemming der man stemmer på kandidatene. Vinneren av «Årets fotballmamma» blir offentliggjort på Fotballfesten 2018 den 25. november på Ullevaal stadion, og vinner et gavekort verdt 10 000 kroner, samt 50 000 kroner fra OBOS til sin lokale breddeklubb.

Hvem i Bydel Sagene

Hvem bør bli «Årets fotballmamma»?

HER KAN DU SE HVOR OG HVORDAN DU KAN NOMINERE!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!