ANNONSE

Scoret 7 mål i finalen:

Sa-sa-sa Skeidjentene vant Norway Cup 2018!

Skeid-jentene mottar pokal og hyllest etter seieren på Ekebergsletta. Foto: Privat

Skeid-jentene kruset inn mot finalen, og viste tidlig i finalekampen hvorfor de nettopp er det beste 05-laget på sletta.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

EKEBERG: Fredag formiddag sikret Skeids jenter, i klassen 9-erfotball for 13-åringer, sin sjuende seier på rad i Norway Cup, i semifinalen. Superjentene hadde så langt scoret 29 mål i løpet av Norway Cup-uka, og sluppet inn kun fire.

Skeidjentene vant 5-1 over Gjelleråsen, 3-0 over Kolbu, og 5-2 over Sotra i gruppespillet. I sluttspillet slo de klubbnabo Korsvoll 3-0, Oppegård 3-1, og Grei hele 6-0. I semifinalen var det Snøgg fra Notodden som måtte vike for de effektive Skeid-jentene. Kampen endte 4-0 til Skeid.

– Det er helt utrolig! Det er det beste som kunne skjedd, sier Kristine Heltberg-Korsdalen like etter at finaleplassen i A-sluttspillet er et faktum.


HER KAN DU LESE HELE SAKEN OM SKEIDJENTENE I FORKANT AV FINALEKAMPEN

Jublende over seier! Skeid-jentene vant 7-0 i finalen. Her etter 4-0-seieren i semifinalen tidligere på dagen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Finalen

Klokken 18.00 fredag kveld blåste dommere i gang Norway Cup-finalen mellom Skeid og IF Hyggen/Lier. Det gikk kun seks minutter før Skeids Josephine Kvalsund Larsen leverte en lekker prestasjon, raider over banen og som setter ballen sikkert i mål.

LES OGSÅ: Lyns jenter 14 år vant Norway Cup 2018!

Tre minutter senere så blir Josephine tredd gjennom, får med seg ballen og setter 2-0. En veldig god prestasjon, hvor hun setter ballen kaldt i mål.

Men det bare fortsatte. Etter 11 minutter smeller Lotta Anker Berre fyrer av fantastisk langskudd: 3-0 til jentene fra Nordre Åsen. Dette er skikkelig offensive Skeid-jenter. Silje Sellæg Aulie setter 4-0 i det 16. minutt. Det så nesten ut til å være bare ett lag på banen.

Jentene går også til pause med 4-0.

I andre omgang fortsetter de offensiven, selv om jentene fra IF Hyggen/Lier er farlig frempå flere ganger. Men det vil seg ikke for jentene fra Hyggen og Lier.

Ett minutt ut i andre omgang, dribler Josephine seg til et nytt lekkert mål – 5-0 til Skeid, og hattrick av Josephine i Norway Cup-finalen.

I det 35. minutt setter Hulda Josephine Hein Gutieerrez 6-0.

Vinnerlaget, sammen med trenerne Kristian Berre (t.v.) og Ola Ullereng. Foto: Privat

– Terningkast 6!

Trener Kristian Berre sa underveis i kampen til TV2 at han syntes alle jentene sto på kjempebra, og ga de et terningkast 6!

Før kaptein Linnea Reitan Bøgseth rakk å sette 7-0 i kampen 40. minutt.

Hun sa følgende til TV2 etter kampen:

– Vi gjør hverandre gode, og spiller sammen på lag. Det har vært veldig bra å være med her, og jeg hadde ikke trodd vi skulle komme så langt. Dette er veldig gøy.

Og hyggelig gjort av Skeidoksene, A-lagets supportere, å stille opp på sletta å heie jentene frem.

Vinnerlaget bestod av Gjertrud Galaasen, Elle Darrlyne Cablar , Silje Aulie, Christine Heltberg-Korsdalen, Linnea Reitan Bøgseth, Hedda Lange, Silje Visnes Ståhlbrand, Hulda Josephine Hein Gutieerrez, Josephine Emilie Kvalsund Larsen, Oline Elen Karlsen, Ylva Bakke Myrvold, Lotte Anker-Berre, og Nora Schjenken Ullereng.

Skeid gutter 15

Skeids gutter 15 år kom seg helt til semifinalen, men tapte den. Og spiller for bronse i morgen, lørdag.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!