Sagene Avis

Sagene Avis

Sagene klar for NM-kvalik etter seriebronse

SAGENE IF A-LAGET: Denne gjengen skal spille kvalifisering til NM 2020! Foto: Arvid Sivertsen

Nyopprykkede Sagene sikret 3. plass og NM-kvalifiseringen i 2020 etter å ha slått Heggedal 2-1 i siste serierunde. Desserten venter søndag når de svarte og hvite spiller om finaleplass i OBOS-cup.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2019 kl 18:28

BJØLSEN: - Vi har all grunn til å være fornøyd med sesongen. I hele år har vi hele tiden ligget et steg foran de målene vi satt oss. Vi kan være stolt av bronse i serien, men vi er fremdeles ikke ferdig og mobiliserer nå fullt før semifinalen mot OSI søndag, sier Sagene-trener Nima Backi.

Der laget før sesongen satt mål om topp seks og 30 poeng kjempet Backis menn om opprykk til 3. divisjon bare få runder før slutt. Med 39 poeng og elleve seire på 22 kamper sikret laget bronse i 4. divisjon avdeling 1, og er med det klar for kvalifisering til NM i 2020.

Laget har vært i stor utvikling i hele år, og selv om laget har avgitt flere poeng på høstsesongen vektlegger Backi at laget i løpet av sesongen har sikret seg svært verdifull erfaring.

- En plass i første runde i NM hadde vært en drøm for oss som klubb, men det er enda en lang vei dit. Vi må ikke glemme hva som har ført oss dit vi er i dag. Vi har hele tiden tatt en kamp og en trening av gangen, og selv om vi kan glede oss over bronse er det ingenting som blir så fort historie som en fotballkamp. Nå ser vi frem mot å jage finale i OBOS, sier Backi.

Dobbel fra Strige mot Heggedal

Sagene IF mot Heggedal i serieavslutningen 8. oktober på Bjølsen kunstgress. Foto: Arvid Sivertsen

Hjemmelaget hadde kun æren å spille for i siste hjemmekamp på Bjølsen kunstgress mot Heggedal. Med tidligere Eliteserie-spillere i Stian Rasch og Ulrik Arneberg i startelleveren var gjestene farlig frempå med et skudd i tverrliggeren før pause, og det var også gjestene som gikk opp i 1-0 på en dødball like etter pause.

Med to scoringer av innbytter Kevin Strige snudde Sagene kampen på sedvanlig vis denne sesongen. Et sluttkjørt Heggedal måtte konstatere at energien til hjemmelaget ble for stor. Med en strålende heading etter corner fra Pakow Bonful avgjorde Strige kampen.

- Vi ser verdien av å ha en sterk og god tropp, og det at vi kan sette inn spillere med ny energi mot slutten av kampen har vært vår styrke. Når mostander er sliten har vi friske spillere å sette inn, og det så vi avgjorde til vår fordel også i dag, sier Backi.

Sagene IF mot Heggedal i serieavslutningen 8. oktober på Bjølsen kunstgress. Foto: Arvid Sivertsen

Kampen ble et flott punktum for veteranene Martin Skogheim og Henrik Wiedswang Horjen, som begge legger skoene på hylla etter sesongen.

- Jeg vil alltid minnes Sagene-tiden, og det har vært ekstremt givende å være del av en klubb og et lag som har vært i en så drivende utvikling. Det er spesielt å gi seg, men jeg er glad jeg kan gjøre det på en best mulig måte. Ingenting ville vært bedre enn en finale, sier Skogheim.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...