Sagene Avis

Rykket ut til bilstans i tunnelen, men da politiet kom til stedet, var sjåføren borte

Senere ble både sjåfør og passasjerer lokalisert i Hans Nielsen Hauges gate.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2020 kl 15:39

LØRENTUNNELEN: Lørdag formiddag rykket politiet ut til det som så ut som en vanlig bilstans i Lørentunnelen. Men da politiet kom frem, var det ingen i eller ved bilen, som sto i det midterste feltet.

- På kameraet til Vegtrafikksentralen ser vi at tre personer forlater bilen og går ut av tunnelen. Patruljen vår fanget dem opp i Hans Nielsen Hauges gate, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth.

Mistenkes for kjøring i påvirket tilstand

Føreren av bilen mistenkes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Vedkommende blir kjørt arresten og fremstilt for promilletest.

- Det ble ingen personskader - i tunnelen?

Heldigvis ikke. De gikk langs veiskulderen i tunnelen. Det er klart at det å gå ut av bilen i en tunnel og langs veien, er farlig. Det var forholdsvis lite trafikk, og det gikk heldigvis bra, understreker operasjonslederen.


Klokka 10.30 melder politiet på Twitter at bilen er fjernet. Politiet oppretter sak på forholdet.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...