Sagene Avis

Starter med politiske møter på nett

Og du kan være med!

STARTER IGJEN: De politiske møtene i bydelen starter opp på nett fra neste uke. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

– Det er viktig å beholde det normale i en uvanlig hverdag, sier leder av Sagene bydelsutvalg, Almaz Asfaha (MDG).

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2020 kl 21:27

BYDEL SAGENE: Med unntak av et ekstraordinært møte i Sagene Arbeidsutvalg, har alle politiske møter i bydelen vært avlyst siden 12. mars.

Fra mandag 27. april starter de politiske møtene opp igjen, men nå via den digitale kommunikasjonsplattformen Teams.

– Dette har vært planlagt fra starten, men vi måtte avlyse bydelsutvalgsmøtet 12. mars da vi ikke rakk å få til et digitalt møte. For meg er det viktig å opprettholde den demokratiske prosessen, det er problematisk å ikke ivareta møtene, sier leder av Sagene bydelsutvalg, Almaz Asfaha.

Hun har nå informert bydelsutvalget og komitéene om at alle de politiske møtene fra nå av skal holdes.

– Jeg har vært tydelig på dette. Jeg er veldig glad for at vi ikke er en av bydelene som har avlyst møtene. Noen har gitt all makt til Arbeidsutvalget og noen har avlyst alle møtene. Det er ikke heldig. De fleste kan koble seg til en lenke, ellers finnes det andre løsninger, som telefon. Det er ingen grunn til å avlyse, sier hun og fortsetter:


– Det er viktig å beholde det normale i en uvanlig hverdag.

Du kan fortsatt få si din mening

– Det blir spennende å se hvordan det blir å vedta på nett, sier Ashafa.

Men det er ikke bare lokalpolitikerne våre som skal få ta til orde på Teams, du får også muligheten til å delta i åpent kvarter og åpen halvtime i de ulike komitémøtene og i bydelsutvalgsmøtet. Da sender man en e-post på forhånd, så får man tilsend en invitasjon til møtet.

– Ulempen med Teams er at vi ikke får streamet. Så det blir ikke like åpent som et vanlig møte, men vi skal se an etter hvert. Vi finner nye måter å jobbe på. Kanskje er også disse møtene mer inkluderende for dem som ikke kan møte fysisk i åpen halvtime?

Her kan du finne møtekalenderen med tidspunkt, saksliste og kontaktinformasjon.


Bydelsutvalgsleder Almaz Asfaha (MDG) gleder seg til å komme i gang. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...