ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Statsråden tok turen til den kortreiste løypa

Statsråd Guri Melby gleder seg over kortreist snø i nabolaget.

– Det er veldig fint å se at så mange fikk kommet seg ut på ski rett ved der de bor, sier statsråd Guri Melby (V) fra Ola Narr.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2021 kl 10:12

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TØYEN/BYDEL SAGENE:Statsråden tok turen ut i det gnistrende vinterværet, lørdag. Til Ola Narr, der det nå er lagt ut kunstsnø:

– Det er veldig fint å se at så mange fikk kommet seg ut på ski rett ved der de bor, snøen er brukt til skiløyper. I akebakken er det foreløpig akkurat nok natursnø til at det funker å ake der, melder kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) fra Ola Narr, lørdag ettermiddag.

Fra Holmenkollen

Det var torsdag at Bymiljøetaten fortalte at de nå hadde bestemt seg for å kjøre ut kunstsnø til flere steder i mer sentrumsnære områder:

– Vi henter snø fra Holmenkollen for øyeblikket. Når vi har tatt snøen som er til overs der, så starter vi å hente snø fra Zinobersletta i Sørkedalen. Det er også kunstsnø som er produsert som reservesnø til Holmenkollen. Vi har produsert mye snø i Holmenkollen, 4000 kubikk, sa Knut Johansson, seksjonsleder for Marka i Bymiljøetaten.

ANNONSE

– Neste på lista er Voldsløkka, og Torshovdalen hvor vi tenker en snowboardpark, og så blir det Frognerparken etter det. Det gjenstår å se om vi trenger mer snø etter hvert. Foreløpig så trenger vi ikke mer produksjon av snø, fra for eksempel Linderudkollen, bekreftet Johansson.

– En ting mer å gjøre

Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V), etterlyste også tidligere i vinter snø i byen.

– Så bra! Det er fint at byrådet lytter til gode innspill selv om de var litt avventende i sine første reaksjoner. I likhet med andre småbarnsforeldre er jeg glad for at det nå blir en ting mer å gjøre også for oss som bor i byen. Og så håper jeg selvsagt de vurderer å kjøre ut snø også til flere steder i byen etter hvert, sa også Melby i saken fra torsdag!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE