ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Inviterer til utekonsert med Steinar Albrigtsen

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli spiller utekonsert til glede for folk i området. Foto: Merete Eide

Fredag 20. august blir det blues, country og amerikanske folkemelodier på Ella Hvals plass.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SANDAKER: Steinar Albrigtsen og Monika Nordli vil ha utekonsert til glede for folk i området. Godt voksne og eldre i bydelen er spesielt velkommen.

Utekonserten er gratis og starter klokken 16.00 på Ella Hvals plass ved Sagene Frivilligsentral i Sandakerveien 61.

– Vi håper på godt vær og god stemning! Det blir også salg av pølser og saft. Arrangementet er alkoholfritt og alle må følge gjeldende koronaregler, opplyser Sagene Frivilligsentral og Dagaktiviteteter i bydelen, som arrangerer konserten, i en pressemelding.

Albrigtsen startet sin karriere tidlig på 1970-tallet, da med blues, country og amerikanske folkemelodier. På midten av 1980-tallet var han medlem av rockabillybandet «Bad Boys» i en periode på tre år. Deretter jobbet han mye på klubber, både alene og sammen med sin barndomskamerat Jørn Hoel.

På den tiden var han mest kjent for sine tolkninger av gamle blueslåter. Tross dette valgte Albrigtsen å platedebutere med ren country da han fikk kontrakt med Norsk Plateproduksjon i 1990. Debutplaten «Alone Too Long» ble en stor suksess og solgte 180.000 eksemplarer. For denne platen ble han tildelt Spellemannprisen i 1990.

ANNONSE

I tillegg til sine egne plater fra 80-tallet frem til i dag, har Albrigtsen bidratt på en rekke samleplater med diverse artister. Flere av hans plater er blitt nominert til Spellemannprisen. Artisten har også, i en årrekke, gjort en stor innsats for Frelsesarmeen gjennom prosjektet «Julemusikantene».

På konserten fredag spiller Albrigtsen sammen med Monika Nordli som også har gitt ut flere plater, blant annet platen «Fotfeste». Nordli synger sanger på norsk og engelsk som er både pop- og countrypregede.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE